Tom Cruise kitárulkozott: a színész őszinte vallomást tett a múltjáról
A sztár nyíltan beszélt különös gyerekkoráról.

tom-cruise-gyerekkora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik a magánéletük minden mozzanatát szívesen megosztják a sajtóval. A szerelmi élete és a vallása különösen tabu, de fiatalkoráról sem mesélt eddig még olyan részletességgel, mint most, a The Feed című műsorban adott interjújában.

Ilyen volt a sztár gyerekkora

A Mission Impossible-filmek sztárja bevallotta, hogy már egészen kisgyerek korától kezdve érezte, hogy ő nem olyan, mint a többi srác: nyolcévesen például már dolgozni kezdett és azóta sem állt le.

- Már gyerekként is folyton pörögtem, ezért nagyon korán elkezdtem dolgozni, hogy lekössem a kreatív energiáimat. Már nyolcévesen volt munkám. Azt hiszem, teljesen másképp gondolkodtam, mint a korosztályom. Nekem céljaim voltak, álmaim, amiket el akartam érni. Más voltam, mint a többiek.

tom-cruise-gyerekkora-nagy

Sohasem jártam másfél évnél tovább ugyanabba a suliba. Mindig kalandra vágytam, izgalomra, és nem riadtam vissza semmitől. Utazni akartam. Szórakoztatni az embereket. Állandóan jeleneteket adtam elő a családomnak. Azt hiszem, ekkor jöttem rá, hogy színész akarok lenni, hogy ez az, amit életem végéig csinálni akarok - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük