Gyönyörű nagylány lett Suri - Friss fotó Tom Cruise és Katie Holmes csemetéjéről
Így néz ki ma a sztárpár egykor hisztis kislánya.

suri-cruise-11-eves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre nagyobbra nő Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri Cruise, aki idén már a 11. születésnapját ünnepelhette. Habár a sztárcsemete korábban édesanyja kiköpött mása volt, ahogy cseperedik, híres apukája vonásai is felbukkannak az arcán.

Így néz ki ma Suri Cruise

Surit úgy ismerte meg a világ, mint a valaha volt leghisztisebb sztárcsemetét, akit minden egyes alkalommal raplizva kaptak le a lesifotósok, azonban hála anyukája odaadó nevelésének, a kislányból mára egy bájos, jól nevelt nagylány lett.

suri-cruise-11-eves-nagy

Suri minden idejét édesanyjával tölti: együtt vásárolgatnak, együtt járnak sporteseményekre és moziba is. Sajnos az édesapja, Tom Cruise továbbra sem vesz részt a kislánya életében - már évek óta nem látta Surit. Sokan a szcientológiai egyházat hibáztatják, amiért a színész nem foglalkozik a lányával - akit valaha imádott -, míg mások egyszerűen hanyag és nemtörődöm édesapának tartják.

A Mission Impossible sztárja tagadja a vádakat: korábban azt nyilatkozta, hogy sajnos a folyamatos forgatás miatt nem tud annyi időt szakítani a kis Surira, amennyit szeretne, de telefonon és az interneten keresztül folyamatosan tartják a kapcsolatot és ajándékokat is küld kiengesztelésül a lányának.

Ezt is szeretjük