Tom Cruise irtó sármos volt tinédzserként - Régi fotóján tinikori kedvesével látható
Tom Cruise szívtiprónak született, már a gimiben is imádták a csajok.

tom-cruise
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise neve mára összeforrt a szupersztárság fogalmával. Több évtizede meghatározó alakja a szórakoztatóiparnak. Nehéz őt elképzelni hétköznapi tiniként, azonban első szerelme egy új oldaláról mutatta meg a világnak a hollywoodi szívtiprót.

Élete első barátnője Diane Cox volt, akivel a gimnáziumban ismerték meg egymást 18 évesen. A nő azóta is ereklyeként őrzi azokat a képeket, amik abban az időben készültek róluk, amikor egy párt alkottak.

Így festett Tom Cruise tiniként

Filmeket megszégyenítő módon jöttek össze a szalagavatójuk estélyén. A partira mindketten egy másik osztálytársuk oldalán érkeztek, csak a buli közben szúrták ki egymást. Végül lekoptatták előző randipartnereiket, és közösen folytatták az estét, amelynek végén még az első csók is elcsattant.

Azután elválaszthatatlanok lettek egymástól, Diane úgy emlékszik vissza, hogy a sztár már fiatalon is mindenkit lenyűgözött megnyerő külsejével és lehengerlő modorával.

Nemcsak megjelenésében mutatkozott meg, hogy sztárnak született, de már fiatalon is érezhető volt, hogy milyen ambiciózus, például sokszor mondogatta akkori barátnőjének, hogy harmincéves korára milliomos lesz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#TomCruise #DianeCox

Tom Cruise (@tom_cruise1962) által megosztott bejegyzés,

A diákszerelem végül több mint két évig tartott, szétválásuk oka pedig nem volt más, mint a hűtlenség. Azonban nem a már akkor is macsó fiúnak számító színész csábult el, hanem párja lépett félre.

A Daily Mail interjújában ismerte be, hogy azért kacsintgatott kifele a kapcsolatból, mert a Mission Impossible-filmek sztárja túlságosan féltékeny és birtokló magatartású srác volt, ezt pedig már nem tudta elviselni.

Mindamellett, hogy nagyon örül egykori szerelme sikereinek, úgy vélekedik róla, hogy felnőtt korára megrészegítette őt a hírnév és a hatalmas vagyona.

Tom Cruise és Nicole Kidman fia, Connor

Tom Cruise és Nicole Kidman még a '90-es években adoptáltak két gyermeket, Connort és Isabellát. A gyerekek azóta már felnőttek, azonban nem lehet róluk sokat tudni. Isabella szinte teljesen elszigetelte magát a nyilvánosság elől, illetve közösségi oldala sincs, azonban öccse rendszeresen posztol Instagram-oldalára.

Ezt is szeretjük