A 61 éves Tom Cruise-t félmeztelenül kapták le a strandon: plasztikai sebészek elemezték a fotóit

Tom Cruise Spanyolországban strandolt.

Tom Cruise félmeztelenül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Cruise-t a héten Spanyolországban örökítették meg a strandon, a 61 éves színész friss fotóit plasztikai sebészek elemezték.

Tom Cruise félmeztelenül

Cruise rendszeresen bebizonyítja a filmforgatásokon, hogy majd kicsattan az életenergiától, a kaszkadőrmutatványokat is simán bevállalja, másfél évvel ezelőtt arról számoltunk be, hogy a Mission: Impossible legújabb része kedvéért még egy hegyről is leugrott motorral. A Daily Mail friss képeket közölt a sztárról, akit Spanyolország egyik strandján örökítettek meg.

Bár a lap a címében kiemelte, hogy Cruise bőre megereszkedett, és azt kritizálták, hogy nem is olyan fitt, mint a filmjeiben, de szerintünk nincs semmi baj a testével, ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy idén nyáron már 62 éves lesz. A lap több plasztikai sebészt megkérdezett Cruise felsőtestéről.

- Mivel a zsírleszívás azonnal megtörténik, a bőrnek nincs ideje annyira összehúzódni... így Tom Cruise megereszkedett bőre ennek az eljárásnak az eredménye lehet - magyarázta dr. David Hill sebész.

Hozzátette, nem lát a testén szabálytalan kontúrokat, így úgy véli, ha Cruise korábban tényleg kés alá feküdt, és zsírleszívást végeztek a hasán, akkor szép munkát végeztek. Dr. Howard Sobel, a New York-i Lenox Hill Kórház kozmetikai bőrsebésze szerint azonban nem lehet biztosan megmondani, hogy tényleg átesett-e ilyen beavatkozáson. Szerinte a képeken látható bőr megereszkedése csupán az öregedés természetes jele.

- Minden 61 éves férfinál elvárható, hogy a bőr megereszkedjen, mert ahogy öregszünk, a bőrünk veszít a rugalmasságából - magyarázta.

A színész félmeztelen jelenetet egyébként a TopGun: Maverickben is bevállalt. 

Világéletében sportos alkat volt, korábbi, Men's Healthnek adott interjújában felsorolta, hogy tartja magát jó formában.

- Tengeren kajakozom, barlangászok, vívok, futópadon szaladok, súlyzózom, sziklát mászom, túrázom, kocogok, nagyon sokféle tevékenységet végzek.

Tom Cruise-t és Surit 12 éve látták együtt utoljára: szívszorító, miért ment tönkre apa és lánya között a kapcsolat

Suri Cruise egy időben Tom Cruise szeme fénye volt.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük