Tragédia a terhessége alatt! A színésznő elveszítette egyik gyermekét

Tina Malone 50 fölött lett várandós, de egyik ikerbabájával elvetélt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tina Malone, az 50 évesen ismét teherbe esett angol színésznő elveszítette egyik ikerbabáját.

A tragédiáról a Sunday Mirrorban futó saját rovatában adott hírt.

Elveszítette egyik gyermekét

A közönség a Szégyentelen című filmben, a szabadszájú Mimi Maguire szerepében láthatta legutóbb a színésznőt, aki 50 évesen ismét gyereket vár.

Május 16-án a This Morning show-ban árulta el,  hogy mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esett 19 évvel fiatalabb férjétől, Paul Chase-től. Ciprusra utazott, hogy petesejtdonort keressen, ahol sikerrel járt, hiszen a műsorban azt is felfedte, ikrekkel várandós, és az ötödik hétben van.

Nem hiába mondják azonban, hogy jobb, ha a kismama a 12. hétig vár, míg világgá kürtöli a jó hírt, hiszen sokakkal megesik, hogy az első három hónapban elvetélnek. 

A Sunday Mirrorban vezetett rovatában aztán a héten arról számolt be, hogy sajnos az egyik embriót elveszítette.

- Azt vettem észre, hogy az egyik baba nagyobb és erős a szívverése, míg a másiknak egyáltalán nem volt szívhangja - írta.

50 évesen lett terhes

- Egyszerre voltam letört és hisztérikus. De aztán realizáltam, hogy vannak dolgok, amik csak úgy megtörténnek, és hogy valójában hálásnak kell lennem: egészséges és boldog vagyok, hogy egy baba mégiscsak növekszik bennem - folytatta a tragédia leírását.

Továbbra is sokan támadják amiatt, hogy 50 évesen még gyereket vállalt, de szerinte testileg, szellemileg és anyagilag is jobban áll, mint korábban, továbbá egy olyan partner áll mellette, akire mindig is vágyott. Fél évvel ezelőtt a terhességre készülve 29 kilót adott le. 

- Mindig is vágytam egy második gyerekre, de a körülmények soha sem voltak kedvezőek. Amúgy meg soha nem tudhatod, mit hoz a holnap. Az édesanyám 74 éves, heti két-három alkalommal jár tornázni, vásárolgatni jár a húgaival, és még mindig hajnali kettőig tud táncolni - mesélte.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az 50 éves sztárnak már van egy gyereke: lánya, Dannielle 1982-ben született. Paul Chase-zel 2010. augusztus 29-én házasodtak össze.

- Anyukám azt vallja, semmit ne csináljunk félgőzzel. 17 évesen voltam először terhes, most 50 évesen vagyok az. Ma van a férjem 31. születésnapja, szóval ez egy csodálatos hónap - vélte. 

Ezt is szeretjük