20 évvel fiatalabb pasival kavar a csúnyácska színésznő! Válni mégsem akar
Tilda Swinton 35 éves barátjával jelent meg egy fesztiválon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nem éppen szépségéről elhíresült Tilda Swintonnak nemcsak a külseje szokatlan, de a párkapcsolata sem nevezhető egyszerűnek.

A szakállas férfi a párja, az alacsony szemüveges pedig Michael Barker

Az 53 éves színésznő a SXSW Music, Film + Interactive fesztiválon jelent meg közel 20 évvel fiatalabb pasijával. A férjét most otthon hagyta.

Férje és barátja is van

A Narnia krónikáinak jégkirálynőjét alakító színésznő elárulta, magánélete korántsem szokványos: amellett, hogy a nála 20 évvel idősebb író férjével neveli 17 éves ikerfiaikat a skót felföldön, egy "élvezetes társaságot" jelentő fiatal színésszel is nyíltan viszonyt folytat. Mindezt pedig a férj, John Byrne beleegyezésével, sőt, teljes támogatásával.

A fesztiválra is kedvese, a 35 éves Sandro Kopp színész kísérte el. Ahogy egyszer az Oscar-díjas színésznő elmondta, férjével megegyeztek, hogy nyitott kapcsolatban élnek. Szereti még mindig a férfit, eszében sincs elhagyni, így egy furcsa hármas felállásban élnek közösen egy fedél alatt.

A színésznő a fesztiválon két új filmjét is népszerűsítette, szerepel ugyanis az Only Lovers Left Alive vámpíros filmben és a Grand Budapest Hotel alkotásban is.

Nyerj jegyet Tilda Swinton legújabb filmjére a Feminával! Velünk beülhetsz a premier előtti vetítésre és megtudhatod, miért olyan sikeres a férfiak között.

A Grand Budapest Hotel az idei év kasszasikerének ígérkezik, köszönhetően a lehengerlő sztárparádénak! Ne maradj le te se a filmről, mindenki erről fog beszélni!

Az Only Lovers Left Alive egy vámpírról szól, aki egy szerelem nélküli kapcsolatba ragadt. A színésznő partnere Tom Hiddleston, akit a Thorból ismerhetünk. A kritikusok az egekig magasztalják már most a filmet, azt írták róla, ez Jim Jarmusch legjobb alkotása az 1995-ös Halott ember óta.

Rekordot döntött a Grand Budapest Hotel

A Grand Budapest Hotel pedig a hétvégén máris eladási rekordot döntött. Csak négy moziban kezdték játszani Észak-Amerikában Wes Anderson alkotását, de két nap alatt már 45 millió forintos bevételt hozott.

A Fox a hétvégétől tovább bővíti a forgalmazást, a tervek szerint New Yorkban és Los Angelesben összesen 65-75 filmszínházban vetíti majd a filmet. Két éve Anderson Holdfény királyság című filmje is jól mutatkozott be a mozipénztáraknál: szintén korlátozott számú moziban kezdték forgalmazni, és 130 ezer dollár fölötti átlagos jegyeladást produkált egy nap alatt.

- Tudtam, hogy jó premier lesz, de ez a teljesítmény minden elképzelést felülmúlt - jelentette ki Frank Rodriguez, a Fox forgalmazási főnöke, aki főleg annak tulajdonította a diadalt, hogy Andersonnak nagy rajongótábora van, amely már alig várta, hogy láthassa új filmjét.

Ezt is szeretjük