Bevállalta! Óriáskígyóval pózolt a biszexuális Tila Tequila

A szingapúri modell merész fényképei minden férfi fantáziáját tutira beindítják.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tila Tequila legújabb erotikus fotóit elnézegetve a legtöbb férfi biztosan leizzad, az aprócska lány ugyanis hihetetlen magabiztossággal és ügyességgel játszadozik azzal az óriáskígyóval, ami kíváncsian fúrja fejét testének minden hajlatába!

Alig bír magával és azzal a hatalmas kígyóval

A 26 éves lány Szingapúrban született Tila Nguyen néven, szülei a vietnámi háború után ugyanis oda költöztek, ám egy éves korában az egész család Amerikába vándorolt.

A kis Tila ezért Houstonban nevelkedett, és már kamaszkorában közelebbi kapcsolatba került a drogokkal és alkohollal, sőt, még egy banda tagjaként is tevékenykedett! 18 éves korában fedezte fel a Playboy egyik sasszemű ügynöke, aki a szexi csajt látva azonnal meztelen fotózást ajánlott neki. A próbafotók után nem sokkal később már a híres nyuszis lapban vadította a férfiakat.

Ezt további magazinok követték, mint például a Maxim, a Time, a Penthouse vagy a Stuff, utóbbi magazinban megjelent interjújában fedte fel felvett mókás családnevének eredetét – a Tequila nevet azzal érdemelte ki, hogy középiskolás korában többször próbált italozni, de sose ment neki, mivel allergiás az alkoholra.

Senki sem tudja, mennyi igaz biszexualitásából

Tila Tequila sajátos valóságshowjának köszönheti elsősorban hírnevét, ami a biszexualitást járja körül. Az A Shot at Love with Tila Tequilában ugyanis 16 heteroszexuális férfi és 16 leszbikus nő versenyez Tila kegyeiért, ők azonban csak az első rész végén tudták meg, hogy Tila a férfiakat és a nőket is egyaránt imádja!

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
A sztár állítólagos biszexualitása azóta is vita tárgyát képezi, egyre többen vannak, akik azt állítják, hogy Tila valójában nem is biszexuális, mert ezt az egészet csak a műsor kedvéért találták ki.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Akármi is az igazság, Tilával biztosan sokan ágyba bújnának, csak előbb attól a fránya kígyótól kellene megszabadulniuk.

Ezt is szeretjük