A Playboyban mutatta meg bájait az egykori tinisztár
Tiffany a nyolcvanas évek kedvence volt, mára azonban dögös nővé érett, amit meg is mutatott a Playboyban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony, nem lehet könnyű tini popsztárként felnőni. Valahogy a közönség rendkívül nehezen tudja feldolgozni, hogy a nemrég még tündibündi kislány felnőtt, és többé már nem rózsaszín Barbie-ruhákról álmodozik, hanem egy tüzes pasiról.

Elég csak Britney Spears esetét említeni, akit egy ideig ártatlan szűzlánykának igyekeztek eladni, mígnem kiderült, már tizenévesen elvesztette ártatlanságát. Vagy itt van Tiffany, a nyolcvanas évek nagy kedvence, azóta feleség és anya – ő még egy Playboy-fotózást is bevállalt 2002-ben, hogy végre levehesse a fojtogató, és nem utolsósorban érett karrierjének kibontakozását akadályozó tinédzserségét.

Plázákban koncertezett

Bár a nyuszis magazin első megkeresésére kerek perec nemet mondott, néhány hónappal később meggondolta magát. Úgy vélte ugyanis, csak ilyen drasztikus módon tudja bebizonyítani a nagyvilágnak, hogy már régóta nem az a bájos kaliforniai fruska, aki annak idején elénekelte az I Think We're Alone Now című slágert.

Az 1971-es énekesnő – eredeti nevén Tiffany Renee Darwish – tízévesen lépett először közönség elé Jack Reeves countrysztár mellett, hamarosan pedig klubokban csillogtatta tehetségét.

Első albuma, a Tiffany 1987-ben jelent meg, és mivel az arról kimásolt dalt nem reklámozták eléggé, nem sikerült felkerülnie a slágerlistákra. Ezért kitalálta, hogy bevásárlóközpontokban és plázákban ad minikoncerteket, hogy megismerjék a nevét.

Elindította a New Kids On the Block-ot

Az ötlet bejött: a már említett I Think We're Alone Now a Billboard listjának legtetejéig jutott, Tiffany pedig ünnepelt tinisztárrá avanzsált. Lemezeit rengetegen vásárolták, állítólag ő lett minden idők legfiatalabb előadója, aki debütáló albumával feljutott a Billboard csúcsára. Érdekesség, hogy 1988-as turnéjához egy akkor még ismeretlen fiúbandát kért fel előzenekarnak: ők voltak a New Kids On the Block.

Ám a siker sem tart örökké: ahogy a kilencvenes években megváltozott a zenei ízlés, úgy kopott ki a köztudatból. Ezért igyekezett a családra koncentrálni, 1992-ben férjhez ment Bulmaro Garcia sminkeshez, és még ugyanabban az évben megszületett kisfiuk, Elijah.

2000-ben ugyan próbált visszatérni egy érett, dögösebb lemezzel, a The Color of Silence azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Bár a kritikusok éljenezték, a csatornák nem voltak hajlandóak játszani, mert az énekesnő neve még a tinikorszakot idézte.

Mindezek után jött a Playboy-felkérés – és valóban, a kétezres évek második felére dalai időről időre felkerülnek a Billboard Hot Dance Club Play listákra.

Ezt is szeretjük