Ő Donald Trump kisebbik lánya: a 27 éves Tiffany már gyűrűs menyasszony
Tiffany Trumpot eljegyezte milliárdos szerelme.

donald-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump öt gyermek édesapja: Ivanával kötött házasságából született Donald Jr., Ivana és Eric, Marla Maples egy lánnyal ajándékozta meg, Tiffanyval, Melania Trump pedig egy fiút szült neki, aki a Barron nevet kapta.

A gyerekek közül egyedül a legkisebbik kiskorú, Barron márciusban lesz 15 éves, a többiek már a felnőtt életüket élik. Kisebbik lánya, a 27 éves Tiffany körül is zajlik az élet, a szőke szépség már az esküvőjére készülhet.

Tiffany Trump hamarosan férjhez megy

Tiffany 1993. október 13-án látta meg a napvilágot, érdekesség, mert eleinte úgy tűnt, hogy a szórakoztatóiparban fog érvényesülni, 2011-ben kiadta élete legelső kislemezét, a Like A Bird című dalt, Oprah Winfrey ennek kapcsán még a műsorába is meghívta, ahol az akkor még csak 18 éves lány elmondta, szeretné a zenélést professzionálisan űzni. Végül másfelé sodorta az élet, a Pennsylvaniai Egyetem diákja lett, ahol szociológia szakon diplomázott le 2016-ban.

GettyImages-1268599680
Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images Hungary

2015-ben a Vogue magazinnál volt gyakornok, egy évvel később a modellkedést is kipróbálta, a New York Fashion Weeken vonult fel Andrew Warren divattervező show-ján. Ezek is csak kísérletezések voltak a részéről, hiszen miután megszerezte első diplomáját, a Georgetown Egyetem hallgatója lett, ahol jogot tanult, 2020 májusában diplomázott le.

Amikor az apja 2016-ban indult az elnökválasztásokon, a lány maximálisan támogatta mindenben, és rendszeresen megjelent az oldalán. A 2020-as kampánynál is segítette. Ami a magánéletét illeti, a szerelem is rátalált. Michael Boulosszal 2018-ban szerettek egymásba, azóta a lánykérés is megtörtént. A pár januárban jelentette be az eljegyzését.

A vagyonos Boulos, bár Texasban született, szüleivel kiskorában Nigériába költöztek, ahol a szülei egy dollármilliárdos vállalkozást építettek fel, több mint tíz nyugat-afrikai országban megtalálhatóak a cégeik. A fiatalember felnőttkorára besegít édesapjának a cégeik működésébe, és valószínűleg ő is örökli testvéreivel együtt ezeket a vállalkozásokat. Annak érdekében, hogy jobb vezetővé váljon, a Regent University of Londonon taníttatta ki magát, gazdálkodási és menedzsment szakon végzett.

- Mind a ketten maximálisan elhivatottak a tanulást illetően, és támogatják a másikat mindenben. Nagyon élvezik egymás társaságát - nyilatkozta egy bennfentes a jegyespárról a Town & Country magazinnak.

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Melania Trump legszebb ruháit, amelyeket first ladyként viselt.

Ezt is szeretjük