Meghan Markle apja mégis ott volt az esküvőn - Sosem látott fotó került elő
Thomas Markle így öleli át a menyasszonyi ruhás Meghant.

meghan-apja-elso-eskuvoje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és édesapja, Thomas Markle viszonya nagyon elfajult az elmúlt hónapokban: Harry herceg felesége már látni sem akarja az egykoron imádott apukáját.

Thomas Markle bebizonyítja, hogy nem hazudott

Thomas Markle állítása szerint számos dolgot elszúrt, azonban a média még jobban kiszínezte a múltját, hogy rossz színben tüntessék fel. A pletykalapok szerint megjátszotta a szívinfarktusát, hogy empátiát váltson ki a lányából, sőt, arról is írtak, hogy sohasem volt jó a viszonyuk, ezért az első esküvőjére sem kapott meghívást.

Meghan édesapja bebizonyította, hogy a híresztelések ellenére igenis ott volt a lánya nagy napján, 2011 őszén. Fotót közölt a pár meghívójáról is, sőt, egy közös képet is megmutatott, melyen Meghan az akkori menyasszonyi ruhájában bújik az apukájához.

meghan-apja-elso-eskuvoje-1

Thomas Markle-nek nagyon fáj, hogy így eltávolodtak egymástól, ugyanis korábban nagyon szeretetteljes viszonyuk volt. Meghan minden évben csodaszép karácsonyi lapokat küldött az édesapjának, melyekben ilyen és ehhez hasonló üzenetek álltak: "Apuci, nagyon hálás vagyok mindenért, amit tőled kaptam. Szeretném, ha büszke lennél rám. Örökké szeretni foglak" - írta Meghan az apjának, akinek a karrierjét is köszönheti.

- Meghan egyszerűen nem szól hozzám. Hiába próbáltam hívni, hiába írtam neki leveleket. Teljesen kizárt az életéből. Elhisznek minden badarságot, amit összehordanak rólam. Nem akarok semmi mást, csak, hogy újra helyem legyen a lányom és a születendő unokám életében.

A meghívója Meghan első esküvőjére.
A meghívója Meghan első esküvőjére.

Meghannal korábban mindig jó viszonyban voltunk egymással. Nagyon szeretném, ha újra szóba állna velem, ha beszélnénk, minden megváltozna. Szeretném, ha boldog lenne, ha egészséges és boldog kisbabájuk születne Harry-vel, és, ha jó életük lenne. Hogy hiszek-e abban, hogy egyszer kibékülünk? Nem tudom. Egyszer. Talán egy szép napon - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Július óta könyörög a lányának egy esélyért, hogy helyrehozhassák a dolgaikat. Akkor ezt üzente neki:

- Ha bármit üzenhetnék neki, azt mondanám, hogy szeretlek, hiányzol, és nagyon sajnálok mindent, amit elrontottam - mondta akkor a The Sun on Sunday-nek.

Ezt is szeretjük