"Diana gyűlölné, ahogy velem viselkedtek" - Meghan apja beszólt a hercegi párnak
Thomas Markle egyre jobban elveti a sulykot.

meghan-apja-diana-beszolas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné szerelmi élete igazán tündérmesébe illő: megtalálta álmai hercegét, összeházasodtak, és most boldogan élnének együtt - feltéve, ha nem zavarna be konstans az idillbe a Markle család.

Ismét támadja őket az apja

Mióta csak Harry menyasszonya lett, Meghant mindenhol megpróbálták lejáratni: a Twitteren kezdődött a kampányuk, majd a sajtóban is hőbörögni kezdtek, sőt, Harry-nek még nyílt levelet is írtak, melyben arra kérték, ne vegye el a „zs kategóriás, megjátszós színésznőcskét”. Akkor még csak Meghan testvérei, Samantha és Thomas fröcsögtek mindenhol, de mára beszállt a hercegné apja, az idősebb Thomas Markle is, aki azt sérelmezi, hogy lánya már szóba sem hajlandó vele állni.

Thomas Markle rendesen elszúrta a dolgokat: először saját magáról készíttetett paparazzófotókat, melyeket megpróbált milliókért eladni, majd pedig a lánya tudta nélkül interjút adott, melyben Harry herceg politikai állásfoglalásáról is beszélt, ami szigorúan tilos lett volna. Azóta Markle hiába írt, telefonált, Meghan semmire nem reagált.

Az idősebb Markle tegnap ismét nyilatkozott a sajtónak - a Daily Mailnek mesélte el, hogy mit gondol a kialakult helyzetről:

- A királyi család elérte, hogy Meghan tűrhetetlenül bánjon velem, a saját apjával. Diana hercegnő gyűlölné, hogy így viselkednek velem szemben. Ez nem az, amit ő képviselt. Már az sem érdekel, ha Harry többé nem áll szóba velem, azt túlélem, de szeretnék még legalább egyszer beszélni a lányommal. Belepusztulnék, ha teljesen kitörölne az életéből. Szerintem ő lesz az, aki átviszi a királyi családot a 21. századba, ha hagyják neki. Sokan Dianára is ezt mondták, de szerintem Meghan képes lenne rá.

Diana nevével próbálja zsarolni Harry-t.
Diana nevével próbálja zsarolni Harry-t.


- Őszintén szólva, haragszom a királyi családra. Rövid pórázon tartják a kislányomat, látom az arcán, hogy szenved. Ez nem az a Meghan, akit én évtizedek óta ismerek és szeretek. Rettegésben él, ide érzem, hogy már akkor is összezörren, ha észreveszi, hogy rossz szögbe teszi a lábát, miután leült egy székre. Tudom, hogy a mi családunk korántsem tökéletes, elég nehéz velünk, tudom én. De akkor is mi vagyunk a családja - nyilatkozta a lapnak.

Ezt is szeretjük