Ő volt az Igazából szerelem cuki kisfiúja - Hihetetlen, hogy már 27 éves
Thomas Brodie-Sangster alig változott valamit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

15 évvel ezelőtt ismerhették meg a nézők Thomas Brodie-Sangstert az Igazából szerelem című romantikus filmben, ahol mindenkit elvarázsolt a cukiságával: ő volt az a kisfiú, aki mindent megtett azért, hogy a szerelme felfigyeljen rá - még a repülőtéri biztonsági személyzetet is kijátszotta csak azért, hogy elköszönhessen tőle.

Így néz ki ma Thomas Brodie-Sangster

Thomas mára felnőtt férfi lett: már 27 éves - habár a bájos arca miatt jóval fiatalabbnak tűnik a koránál, szinte alig változott az Igazából szerelem forgatása óta.

- Nem könnyű, ha az ember jóval fiatalabbnak néz ki a koránál. Már 24 éves voltam, amikor elmentünk kocsmázni a haverjaimmal. Sehogy nem akartak kiszolgálni, pedig megmutattam az összes iratomat - helló, rég elmúltam 21! Még a hivatalos IMDb-oldalamat is megmutattam nekik, ahol fent van, hogy 1990-ben születtem, de csak nevettek rajtam - mesélte viccesen a színész.

Thomas Brodie-Sangstert legutóbb az Útvesztő-trilógiában láthattuk Dylan O'Brien oldalán, illetve a Trónok harca sorozatban, ahol ő alakította Bran Stark egyik védelmezőjét, bizalmasát és útitársát, Jojen Reedet, ezenkívül ő az állandó szinkronhangja a Phineas és Ferb című Disney-széria Ferbjének.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük