A Rosalinda színésznője melltartóban pózolt a Vogue-nak: közel az 50-hez is fantasztikusan néz ki Thalía
Thalía a mexikói Vogue címlapsztárja lett.

thalia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thalía neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen a '90-es években számos szappanoperában láthatták a romantikus történetek rajongói, ilyen volt a María, a María Mercedes vagy a Marimar, utóbbi volt ezek közül a legsikeresebb, sokan imádták őt a Rosalindában is, a szériában a piszkosul jóképű Fernando Carrillo volt a partnere.

2000-ben szerepelt a Mambo Café című filmben, utána végleg visszavonult színésznőként, hogy a zenei karrierjére koncentráljon. Közben családot alapított, Tommy Mottola zenei producer felesége lett, akinek két gyermeket szült. Sabrina 2007-ben, Matthew 2011-ben jött a világra. Az énekesnő a mai napig aktív, 2020-ban egy gyerekeknek szóló zenei albumot dobott piacra Viva Kids Vol. 2 címmel, amelyen még a kislánya is közreműködött. Augusztusban lesz ötvenéves, és még most is a legenergikusabb és legdögösebb sztárok közé sorolhatja magát.

Thalía a Vogue címlapján

A Vogue mexikói kiadása felkereste a barna szépséget, hogy vállaljon el egy nagyinterjút és mellé egy címlapfotózást. Természetesen nem utasította el az ajánlatot, sőt élvezte a fotózás minden percét. Az alábbi felvételen egy kötött anyagból készült melltartót és szoknyát viselt, látszik, hogy fantasztikus formában van, ugyanolyan gyönyörű, mint amikor még a '90-es években megismertük őt.

Még sosem szerepelt ebben az újságban, így ez élete legelső Vogue-címlapja, amit büszkén posztolt közösségi oldalára, természetesen a rajongók is odáig voltak a fényképekért, többen megdicsérték, hogy mennyire gyönyörű.

Thalía már kilencévesen benne volt a show-bizniszben, a '80-as években énekelt, emiatt sajnos sok olyan dologról kellett lemondania, amelyek egy átlagos gyermek számára teljesen normálisnak számítottak, erről az időszakról így mesélt a Vogue-nak:

- Azt veszem észre a gyerekeimen, hogy nagyon a fantáziavilágukban élnek, és azt gondolják, hogy mindent, amit álmodnak, el fognak érni az életben, de amikor a saját gyerekkori képeimet nézem, gyötrelmesen érzem magam. Például az első szólóalbumomat sem tudom végighallgatni, mert elszomorít, hogy annak az éneklő kislánynak a kamerák előtt kellett felnőnie. Persze sokat szórakoztam azokkal az emberekkel, akikkel akkor együtt dolgoztam. Sokat adott a személyiségemhez, hogy a kamerák előtt nőttem fel, és valahol ott ezt áldásként is élem meg - magyarázta.

Azt is elmondta, mennyire büszke mexikói gyökereire, és bár az Egyesült Államokban él, sok hagyományt tart a családjában. Nagyon büszke minden latin nőre, aki sokra vitte, szerinte az ő lelkükben rengeteg energia és lelkesedés lakozik, emiatt is annyira szorgalmasak, illetve életvidámak.

Thalía gyönyörű menyasszony volt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Thalía az esküvőjén.

Ezt is szeretjük