A Rosalinda sztárja leopárdmintás ruhában szexiskedett - 48 évesen is bombanő
Thalía merészebb, mint valaha.

thalia cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thalía ma már elsősorban énekesnőként dolgozik, és mindig a zenei pályán képzelte el a karrierjét, ám a '90-es években a színészetbe is belekóstolt. 

A magyar nézők szívét olyan telenovellákkal hódította meg, mint a Marimar, a María vagy a Rosalinda. Az augusztusban 49. születésnapját ünneplő mexikói díva legújabb kislemezét reklámozta, de nem is akármilyen szettben.

Thalía közel az ötvenhez is dögös

Thalía egy áttetsző, leopárdmintás ruhába öltözött, amiben egy dögös szelfit is készített. Rajongói imádták a fotóját, rengeteg dicsérő kommentet kapott.

"Fantasztikusan nézel ki, és az a kalap! Elképesztő nő vagy.", "igazi díva vagy még mindig", "te vagy a legszexisebb nő ezen a világon" - fogalmazták.

A kislemez borítójáról is kitett egy fotót, amin már az egész szettjét láthatták a rajongói. Ez a borító a Tímida című popdalához tartozik, a számban közreműködik a brazil származású Pabllo Vittar is.

Az énekesnő fantasztikusan fest friss fotóin, sokan talán el sem hinnék róla, hogy két gyermek édesanyja. A Rosalindának köszönhetően világszerte ismert lett, de rajongóinak zöme a latin- és dél-amerikai területeken lakik.

Már a '90-es években is nagyon csinos nő volt, de az idő múlásával csak még dögösebb lett. Stílusa sokkal merészebb és bátrabb, mint néhány évvel ezelőtt, kicsit Jennifer Lopezre emlékeztet bennünket.

Thalía legmerészebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, az elmúlt hónapokban milyen dögös ruhákat viselt Thalía.

Ezt is szeretjük