A Rosalinda gyönyörű főszereplője volt - A 48 éves Thalía ma már kétgyerekes családanya
Thalía volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb szappanoperasztárja.

thalia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szappanoperák térhódításával számos mexikói és dél-amerikai sztár lopta be magát a tévénézők szívébe. A romantikus telenovellák rajongóinak egyik közkedvelt színésznője Thalía volt, aki olyan '90-es évekbeli sorozatokban tűnt fel, mint a Marimar, a María vagy a Rosalinda. Utóbbival vált a telenovellák koronázatlan királynőjévé.

Thalía kétgyermekes családanyaként is dögös

Érdekesség, hogy már kicsi korában feltűnt egy üdítőreklámban, mégsem a színészet területén képzelte el életét, elsősorban énekesnőként szeretett volna érvényesülni, zenei karrierjét kilencévesen kezdte egy gyermekegyüttesben, a '90-es évek elején jelent meg első szólólemeze. Nem is csoda, hogy a legtöbb sorozatban, amiben szerepelt, ő énekelte a főcímdalt. Napjainkban is az éneklés teszi ki az élete egy részét, 2000-ben színészkedett utoljára.

Közben családot alapított, 2000 decemberében ment hozzá a nála 22 évvel idősebb zenei producerhez, Tommy Mottolához. Érdekesség, hogy vakrandin találkoztak először, amikor Mottola érdeklődött barátaitól, kivel is fog randizni, nagyon megijedt annak hallatán, hogy egy énekesnővel, ugyanis a férfi Mariah Carrey exférje volt, és miután elvált a szőke hajú sztártól, nem akart több zeneiparban dolgozó nővel randizni. Végül mégis beleszeretett Thalíába.

Két gyermekük született, Sabrina 2007-ben, Matthew 2011-ben látta meg a napvilágot. A 48 éves énekesnő a mai napig remek formában tartja magát, legalább 18 évet letagadhatna a korából, ráadásul az sem látszik meg az alakján, hogy két gyermek édesanyja. Rajongói is rendszeresen dicsérik Instagramon, hogy milyen gyönyörű és csinos nő.

Legutóbbi albuma 2018-ban jelent meg Valiente címmel. Nemcsak zenész, hanem üzletasszony is, saját ruházati kollekciója van, de még éttermet is nyitott Manhattanben.

- Muszáj fejlődni, megújulni, és érdemes a szívedre hallgatni, ha van valami ötleted, vagy egy olyan dolog, amit szenvedéllyel csinálnál, akkor valósítsd meg! Az élet minden lehetőségét ki kell használni - magyarázta Thalía Wendy Williamsnek, amikor a műsorvezető a sokoldalúságáról kérdezte még 2018-ban.

Így festenek a '90-es évek jóképű szappanoperasztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Facundo Arana, Fernando Carrillo vagy éppen Arturo Peniche.

Ezt is szeretjük