A sztárvilág leghúsosabb tevepatai
Nem ciki, ha bevág a bugyi, hiszen bárkivel előfordulhat. Íme, 4 nő, aki kicsit feljebb húzta a bugyit, mint kellett volna!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Kournikova

Sok férfi szerint van valami elfojtott erotika a női teniszezőkben. Elképzelhető, hogy nem is a tenisz szeretete, hanem sokkal inkább a kis szoknyák vagy a combokon gyöngyöző izzadság miatt nézik a meccseket. A teniszezőhölgyek persze magasról tesznek erre, ám a róluk készült fotókat elnézve van valami igazságalapja annak, hogy különleges szexepillel rendelkeznek.


Anna Kournikova öltözetét látva pedig ebben nem igazán kételkedhetünk, hiszen két részes, piros dressze csak még inkább kiemeli kidolgozott testének idomait, nem beszélve feszes rövidnadrágjáról, amely bizony sok mindent láttatni enged.

A 27 éves Anna Kournikova legendás teniszpályafutása mellett ügyesen csinált magának modellkarriert is, felhasználva elképesztő testi adottságait. Ennek következményeképp ő lett a világ egyik legismertebb teniszezője, volt idő, amikor a Google-ben az ő nevét ütötték be a legtöbben.

Kournikova az elmúlt években többször is visszavonult, és nagyon úgy néz ki, hogy hát- és gerincproblémái miatt sportolói pályafutásának végleg belefellegzett. Persze ennek ellenére biztosan nem marad munka nélkül, hiszen korábban olyan neves magazinokban mutatta meg bájait, mint az FHM vagy a Maxim, de többször beszavazták az év legszexisebb női közé is.

Ashanti

Az R&B és a hip-hop egyik legsikeresebb női előadója, Ashanti előszeretettel kápráztatja el koncertjein a rajongóit intenzív előadásmódjával.

Ám a látványeffektusok és a színpadi koreográfia mellé néha egyéb látványosság is társul – például egy-egy vastagabb tevepata. Az átszellemült és profi előadásmód mellett lehetetlen nem észrevenni azt, hogy Ashanti bugyija bizony bevág, amit a férfirajongók feltehetően nagy örömujjongással fogadtak a show közben.


Ez persze bárkivel előfordulhat, mindegy, hogy énekes, modell vagy sportoló az illető hölgy, hiszen, ha az alsónemű túl szűk, akkor nincs mit tenni, már elő is bújt a zavarbaejtő látvány. A 27 éves popsztár az ezredforduló után futott be, Grammy-díjas Ashanti című albumával, amiből az első héten több mint félmillió példányt adtak el az Egyesült Államokban, a sikerek azonban ezzel nem értek véget. A lemezről ugyanis három dal is toplistás lett ugyanazon a héten, ezt női előadóként neki sikerült először elérnie, korábban pedig csak a Beatles tudta ezt az eredményt felmutatni. 2007-ben Ashanti lemezei Amerikában 15 millió példányban, a világ más országaiban pedig 23 millió példányban keltek el, ezzel a 21. század egyik legragyogóbb női előadója vált belőle.

Heidi Klum

Egy divatbemutatón bármi megtörténhet, csontsovány modellek vagy éppen extrém ruhakölteményeik sokkolják a közönséget, de a résztvevők a kivillanó popsik és cicik mellett bizony néha egy-egy tevepatát is elcsíphetnek. Érdemes alaposabban szemügyre venni például a németek első számú szupermodelljének, Heidi Klumnak a fényképét: tökéletes alak, szexi combok, és formás cicik a fűzőben, ám a buja selyembugyi talán jobban bevág a kelleténél. A magabiztos kiállás láttán azonban feltételezhetjük, hogy mindez Heidi Klumot nem igazán zavarja, sőt, talán tudatában sincs az egésznek.


A 35 éves sztár 1992-ben nyerte meg az egyik neves német modellversenyt, akkor 25 ezer jelentkező közül diadalmaskodott az első helyen, amiért a jutalma egy 300 ezer dolláros szerződés volt. Klum érthető módon az érettségi után nem ment divattervező iskolába, hanem modellként kezdett dolgozni. Karrierje az évek alatt gyorsan ívelt felfelé, ma már szakmája egyik leghíresebb arcaként tartják számon. A világ harmadik legjobban kereső modellje, összvagyona szerint – ami 14 millió dollárra rúg - pedig a második helyezett, közvetlenül Gisele Bündchen után, aki 35 milliós vagyonával a világ leggazdagabb modelljének számít.

Britney Spears

Bizony volt idő, amikor Britney még kislányosan kacér volt, és elhízása vagy kopaszra nyírt feje helyett inkább kibontakozóban lévő szexepiljével próbálta meg lehengerelni közönségét. Így volt ez az ezredforduló után nem sokkal, amikor második albuma robbant be a popzene történetébe, és a tinilány vörös, testhez tapadó ruhájában izgatta fel a kamaszok fantáziáját. Az Oops!... I Did It Again című albumból 20 milliót adtak el világszerte, ebből az első héten mintegy másfél millió darab kelt el, ezzel Britney legyőzte a korábbi rekordert, Alanis Morissette-et.


Az albumról több szám is sláger lett, a legsikeresebb mégis kétségkívül a címadó dal lett, a hozzá készült futurisztikus videóklip pedig minden szempontból tovább növelte az album sikerét és Britney hírnevét. Britney vörös ruhájával azonban kicsit talán túllőttek a célon a készítők, ezzel a szereléssel ugyanis minden idők egyik feltűnőbb tevepatájával ajándékozták meg a bulvárolvasókat, ami ráadásul a mai napig nem veszített semmit a hatásosságából.

Nem véletlenül érdemelte ki még évekkel az eset után is összeállításunk első helyét, hiszen a vörös bevágás méltó emléket állít az egykor tündöklő énekesnőnek, aki mostanra talán már összeszedte magát annyira, hogy újból visszatérjen a színpadra és újult erővel szerezze vissza elveszített trónját.

OLVASD EL EZT IS!

tara ried lead1
  • plasztika
  • cindy crawford

A sztárvilág legrondább hasai

lindsay lohan lead2
  • paris hilton
  • lindsay lohan

Hollywood legrondább szájai

Ezt is szeretjük