Hájpacnivá változott a nádszálvékony Teri Hatcher
Teri Hatcherre még a legelvetemültebb rajongói sem ismerhetnek rá legfrissebb fotói alapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már megszokhattuk, hogy a hollywoodi sztárok egy-egy moziszerepért képesek hónapokig sanyargatni magukat, hogy minél karcsúbbak vagy éppen izmosabbak lehessenek. Olyat is hallottunk már, hogy egy színésznő, mint mondjuk Nicole Kidman Az órákban, még az elcsúfítást is bevállalja, hogy minél hitelesebbnek tűnjön.

A sorozatokban azonban az alkotók általában ragaszkodnak a dekoratív szereplőkhöz, és csak a móka kedvéért változtatnak radikálisan egy-egy bevált karakteren – természetesen csupán egy felejthetetlen epizód erejéig.

Ducijelmezben hódít

Így történt ez legutóbb a Született feleségek Susanját alakító Teri Hatcherrel is, aki egy „Mi lett volna, ha…?” rész kedvéért alakult hájpacnivá a hatodik évadban.

Persze nem kellett hetekig hamburgeren élnie az egyébként már-már kórosan sovány színésznőnek, elegendő volt egy jól sikerült pufijelmez, hogy a nézők szétkacagják magukat.

Az ominózus epizód húsz évvel később játszódik, és azt mutatja be, hogyan néznének ki, miként élnének a megszokott szereplők, ha annak idején másként döntenek, mint ahogy tették.

Kövér zabagép

Eszerint ha Susan együtt maradt volna férjével, Karllal, akkor bizony egy terebélyes és boldogtalan asszonyság vált volna belőle, aki csak akkor érzi jól magát, ha degeszre tömi magát. A Gabrielle Solist játszó Eva Longoria pedig ősz hajú, ráncos asszonnyá vált az eltelt időben, aki a temperamentumát arra használja, hogy mindenáron színésznőt faragjon a lányából.

Hogy hazánkban a rajongók mikor tekinthetik meg a kérdéses epizódot, azt nem tudni. Mindenesetre remek szórakozásra számíthatnak mindazok, akik a jövőben is rendületlenül nyomon követik a Született feleségek kalandjait.
Ezt is szeretjük