Teri Hatcher arca eltorzult a plasztikától - Ledöbbentek a rajongók
Így néz ki ma a Született feleségek egykori, gyönyörű színésznője.

teri-hatcher-plasztika-2018-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teri Hatcher a sorozatrajongók nagy kedvence volt: a színésznő olyan sorozatokban játszott, mint a Született feleségek, a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai, a MacGyver, a Szerelemhajó, a Star Trek: Az új nemzedék vagy a Supergirl.

Így néz ki ma Teri Hatcher

A legújabb fotóin azonban alig ismertek rá a sztárra: Teri Hatcher annyira bezsongott a botoxért, hogy mára már alig maradt mimikája. A rajongók ledöbbentek az átalakulásán, kommentlavinát indítottak a legfrissebb képei: "Jézusom, mint egy mókus! Így tönkretenni ezt a szép arcot...", "Mintha le akarna esni az arca, nem értem, miért tette ezt magával. Pedig olyan szép volt a Született feleségekben!", "Meg sem ismertem! Ő is olyan, mint a többi hollywoodi botoxrémség, pedig tőle igazán többet vártam" - írták a csalódott követői.

teri-hatcher-plasztika-2018-nagy

Ennek fényében nem csoda, hogy a felkérései is megritkultak: tavaly két kisebb sorozatban tűnt csak fel, idén pedig még egyetlen filmben sem láthattuk. Reméljük, Nicole Kidmanhez hasonlóan ő is felhagy a botoxozással, és visszatér a régi arcához - kis ráncok ide vagy oda, az sokkal jobban állt neki. Sajnos nem ő az egyetlen, aki elszúrta a külsejét a műtétekkel - nézd meg, kik tették még tönkre az egykor szép arcukat!

Ezt is szeretjük