Ez a nő rabolta el Terence Hill szívét - Már 51 éve élnek boldog házasságban

Lori Hill és Terence Hill már 51 éve házasok.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti a hatvanas években vált népszerű színésszé. Első komoly szerepét 1963-ban kapta meg A párduc című filmben, az alkotásban Alain Delonnal játszott együtt. A kék szemű szívtiprónak nemcsak a karrierje, hanem a szerelmi élete is révbe ért. Feleségét, Lorit 1967-ben vette el, akivel a mai napig boldog házasságban élnek. 

Egy szörnyű tragédiát is át kellett élniük

Terence egy vacsorán ismerkedett meg Lori Zwicklbauerrel - az amerikai lány német gyökerekkel rendelkezett. Igazi nagy szerelem volt az övék, első látásra egymásba szerettek. Pár hónapra rá már feleségül is vette Lorit, két évvel később, 1969 novemberében pedig megszületett első fiuk, aki a Jess nevet kapta. Négy évvel később pedig sikerült örökbe fogadniuk egy fiút Németországból - a kicsit Ross-nak nevezték el.

Lori forgatókönyvíróként és színészként is dolgozott. Ő írta a Lucky Luke című 1991-es westernfilm forgatókönyvét, melynek Terence Hill volt a főszereplője. Ehhez a filmhez kapcsolódik a család nagy tragédiája is, ugyanis a színész kisebbik fia, Ross 1990-ben pont ennek a filmnek a forgatására igyekezett, mikor sajnos a tinédzser autóbalesetben életét vesztette. A színész a mai napig nem tudta ezt a szörnyűséget feldolgozni, a baleset után még visszavonultabban kezdett élni Lorival - egy tanyán éltek együtt.

Terence Hill feleségéről sok információ nincs, a színész ugyanis nagyon félti magánéletét, azonban Instagram-oldalára néha tölt fel magáról és feleségéről régi, retró fotókat, a legutóbbival például Lorit köszöntötte fel születésnapja alkalmából.

Happy Birthday Honey ♥️ I love you #terencehill #iloveyou

Terence Hill (@terencehillofficial) által megosztott bejegyzés,

Egy egyszerű üzenetet írt a kép alá: "Boldog születésnapot, édesem. Szeretlek." 

Bud Spencer fia kiköpött apja

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki Bud Spencer fia.

Ezt is szeretjük