Szexista nézeteivel sokkolta a világot Justin Gimelstob

Botrányos interjújában több teniszcsillagról is elmondja vitriolos véleményét a híres sportoló.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Justin Gimelstobnak most aztán főhet a feje, hogy meggondolatlanul és dőrén nyilatkozott legutóbb a rádióban. A szavait olvasva nagyon úgy tűnik, mintha nem lett volna teljesen magánál, amikor az interjút készítették vele – legalábbis maximum ezt hozhatja fel mentségének, hogy kicsit helyreállítsa alaposan megtépázott renoméját.

Az alázó és célpontja

A teniszező, aki egyébként az ATP bizottságának egyik tagja is, alaposan ráhúzta a vizes lepedőt korunk ifjú teniszcsillagaira, különös tekintettel Anna Kurnyikovára, akit egyenesen lotyónak titulált a 31 éves sportoló.

Amikor megkérdezték, hogy utálja-e a szőkeséget, ő úgy felelt, hogy az utálat túl erős szó, a „teljes megvetés” a helyes kifejezés érzései leírására vele kapcsolatban.

Őszinteség, két változatban

Arra pedig, hogy folytatna-e viszonyt a 27 éves szépséggel, a következőt válaszolta – némileg finomított fordításban:
-  Határozottan nem. Egyáltalán nem vonzódom hozzá, olyan egy idióta liba. Bár az öcsémre, aki egy igazi kan, szívesen rábíznám, hogy jól adja meg neki, ami jár.

Bár azt is állította, hogy szerinte a női teniszjátékosok híján vannak mindenféle szociális viselkedési kultúrának és iskolázatlanok is, azért Kurnyikova szidalmazása mellett említett néhány nevet, akiket igazán jó nőnek – a sportolói kvalitásukról nem esett szó - tart.

Véleménye szerint a rangsorban 21. helyen álló Tatjana Golovin valódi szexbomba, a 22. Nicole Vajdisova pedig egy jó alakú ifjú hölgy. Ezek után pedig arról is elmélkedett a férfi, hogy azért nincs mostanság annyi leszbikus a teniszezőnők között, mert ezek az orosz bigék inkább a pasikra buknak.

Természetesen a nyilatkozata óriási felháborodást keltett a sportvilágban, így a szószátyár Justin Gimelstobot nyilvános bocsánatkérésre kötelezték, ahol hasonló vehemenciával kérte az említettek elnézését.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Saját magamban is óriásit csalódtam, és tudom, hogy nincs bocsánat azért, amit mondtam. Vállalom a szavaimért a felelősséget, hiszen már nem tudom meg nem történtté tenni az egészet, csak abban reménykedem, hogy őszinteségem begyógyítja az okozott sebeket.

Ezt is szeretjük