16 helyett leharcolt 40 évesnek néz ki Taylor Momsen
Fotók
A népszerű színésznő még csak egy kamaszlány, ehhez képest mégis meglepően idősnek és züllöttnek tűnik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Taylor Momsen július 26-án ünnepelte 16. születésnapját a New York-i Hiro Ballroom nevezetű szórakozóhelyen. Számos barátja és munkatársa összegyűlt, hogy együtt köszöntsék fel a színésznőt a jeles esemény alkalmából.


A helyszínen készült fotókat látva feltűnő, hogy habár Tomsen még csak kamaszkorának vége felé jár, már úgy néz ki, mint egy leharcolt negyvenéves roncs.

Persze ezért lehet, hogy csak az ügyesnek nem igazán nevezhető smink és a meglehetősen csapzott frizura tehető felelőssé.

Ám akárhogy is van, az ifjú sorozatsztár a jelek szerint nem igazán törődik megjelenésével. Ezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen zenei példaképei között megtalálhatjuk Debbie Harry-t, Courtney Love-ot és Joan Jettet.

Idén jelenik meg első lemezük

A pletykafészek című nagy népszerűségnek örvendő sorozat sztárja ugyanis énekel is, méghozzá a The Pretty Reckless nevű rockbandában.

Momsen az OK magazinnak adott egyik interjújában elmondta, hogy az Interscope Records szerződést kötött velük, melynek értelmében még idén piacra dobják debütáló albumukat.

Momsen színészi pályafutása hároméves korában kezdődött - ekkor egy reklámban szerepelt.

Első filmszerepét az 1999-es The Prophet’s Game-ben kapta, majd felbukkant a Grincsben és a Katonák voltunkban.

2007-ben szintén mellékszerepben tűnt fel Gus Van Sant megrázó művészfilmjében, a Paranoid Parkban, az áttörést karrierjében pedig ugyanebben az évben A pletykafészek hozta meg számára.

Ezt is szeretjük