Mit szólnak a szülei? Túl sokat mutatott magából a 17 éves énekesnő
Taylor Momsen mintha csak egy szado-mazo orgiára indult volna, úgy öltözött fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miközben Miley Cyrust már másodjára szavazták meg a tinédzserek legrosszabb példaképének, addig Taylor Momsennel senki sem foglalkozik, pedig ő aztán sokkal inkább negatív hatást gyakorol a kamaszokra a tengerentúlon, mint a Hannah Montana babaarcú sztárja.

Kezdjük ott, hogy Momsen még csak 17 éves, ehhez képest úgy néz ki és úgy öltözködik, mint egy leharcolt negyvenes celebmaca. Ha gonoszak akarnánk lenni, azt is mondhatnánk, hogy külseje alapján simán lehetne Tara Reid vagy Lindsay Lohan barátnője.

Túlzásba vitte a dolgot

Néhány napja például megint sikerült alaposan megdöbbentenie a közvéleményt Justin Bieber Never Say Never című zenés dokumentumfilmjének egyik tengerentúli premierjén, ahová olyan extrém ruhában érkezett, ami már-már egészen hihetetlen.

Magas sarkú cipője, harisnyája és provokatívan kikapcsolt harisnyakötője, illetve fűzője láttán ugyanis bárki azt hihetné, hogy nem is egy gyermekeknek készült koncertfilm bemutatójára, hanem valamilyen szado-mazo orgiára érkezett - miközben Momsen még a 18. életévét sem töltötte be!

Egyáltalán nem jó irányba halad karrierje

A botrányos imidzzsel és az ilyesféle szélsőséges megnyilvánulásokkal kétségkívül nem jó irányba tereli hollywoodi karrierjét, főleg azok után, hogy az elmúlt hónapokban többször is visszautasították.

Tavaly decemberben például arról számoltak be a lapok, hogy az IMG Models felbontotta a vele kötött szerződést, annak ellenére, hogy korábban őt választotta Madonna Material Girl nevezetű termékcsoportja reklámarcának - a helyét pedig Dakota Fanning foglalhatta el.

A pletykafészek című sorozatból is úgy írták ki bizonytalan időre, hogy mindössze a negyedik évad három korai epizódjában szerepelt - hivatalosan azonban nem erősítette meg távozását a stúdió, a szerződése ugyanis egy bennfentes szerint egészen a hetedik évadig szól.

Ezt is szeretjük