Fotók! Bombázóvá érett a szende gyereksztár, Taylor Momsen
Zsenge kora dacára Taylor Momsen úgy öltözködik, hogy azt még idősebb kolléganői is megirigyelhetnék.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Taylor Momsen szülei minden bizonnyal igen liberális elveket vallanak a gyermeknevelésről.


A pletykafészek sorozat 16 esztendős csillaga réges-rég levetkőzte a rakottszoknyás-térdzoknis iskoláslány imidzsét, ami még nem is lenne baj, ha nem esett volna át a ló túlsó oldalára.

Sajnos ő is úgy járt, ahogy azok a gyereksztárok, akiknek hamar a fejükbe száll a túl korán megízlelt hírnév.

Nem lehet elég korán kezdeni

Az amerikai modell-színésznő háromévesen kezdte karrierjét. Először reklámokban szerepelt, hétesztendősen pedig játszott a Jim Carrey főszereplésével készült Grincs című családi moziban.

Ő is indult a népszerű Disney-sorozat, a Hannah Montana női főszerepéért, amit az azóta szintén jókislányból botrányhősnővé avanzsált Miley Cyrus halászott el előle.

2007-ben azonban bekövetkezett a várva várt áttörés az amerikai CW csatorna világszerte nagy sikert arató sorozatával, A pletykafészekkel. Jenny Humphrey bőrébe bújva Taylor pillanatok alatt több tízezres rajongótáborra tett szert.

Úgy öltözik, mint egy örömlány

A könnyen jött hírnév azonban hamar a fejébe szállt a bájos sztárnak, aki hamvas arcú szépségből mára szemérmetlen punk csajjá változott. Ruhái egyre lejjebb kezdődnek, egyre feljebb érnek véget, de a legdurvábbak mégis ízléstelen és arcpirítóan erkölcstelen színpadi öltözékei.

Taylor saját zenekara, a The Pretty Reckless koncertjein előszeretettel parádézik rövidke ingje alatt egy szál bugyiban és harisnyatartóban, vagy épp átlátszó kombinéban, amely alatt mindenki megcsodálhatja alsóneműjét. Ki tudja, a lázadó sztár szülei mit szólnak a dologhoz, de egy átlagos apa bizonyára szívrohamot kapna, ha 16 éves lánya így mutatkozna előtte.
Ezt is szeretjük