Új sztárpár született? A gyönyörű énekesnőt ezzel a sportolóval kapták le

Taylor Swiftről és Travis Kelcéről azt pletykálják, hogy egy párt alkotnak.

GettyImages-1463359116

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Taylor Swiftről és Travis Kelcéről már hetek óta pletykálják, hogy randiznak, vasárnap egy újabb fordulat történt, ami arra utal, valóban egy pár alkotnak.

A népszerű énekesnő vasárnap részt vett a Kansas City Chiefs játékosának meccsén, sőt, együtt hagyták el a stadiont, amiről még egy rövid videót is készítettek.

Taylor Swift és Travis Kelce viszonya

Az alábbi rövid videó már az amerikaifutball-meccs után készült róluk, a TikTokon több rajongó kifejtette, mennyire örül, hogy egymásra találtak.

@jessicagolich Well 😳❤️🏈 #taylorswiftkansascitychiefs #taylorswiftarrowhead #taylorswifttraviskelce #swifties #swifties4ever #swiftok #swiftiesbelike #taylorswift #taylorswiftchiefsgame #swifties #swifties4ever ♬ Gorgeous - Taylor Swift

Swift a meccs alatt a VIP-páholyban foglalt helyet, ahol a sportoló édesanyjával, Donnával szurkolt együtt. 

Egyelőre még nem erősítették meg, hogy valóban együtt járnának. Sőt, a múlt héten Kelce reagált a kettejükről szóló pletykákra.

@espn This is awesome ❤️👏 (via @Aubrey Curtis) #nfl #football #taylorswift #traviskelce #chiefs ♬ original sound - tvdoaudios

- Nevetséges, hogy ennek mekkora vonzereje van. Ez olyan, mint az a régi sulis játék, amikor a másiknak a fülébe kellett valamit súgni, és azt továbbadni. Senki nem tudja, mi zajlik valójában a színfalak mögött - nyilatkozta a sportoló a The Pat McAfee Show-ban.

Ugyanebben az interjúban hívta meg nyilvánosan az énekesnőt a vasárnapi meccsére.

Travis Kelce a szeptember 24-ei meccsen.
Travis Kelce a szeptember 24-ei meccsen.
Fotó: Cooper Neill / Getty Images Hungary

- Szemtanúja voltam annak, hogy mekkora bulit csináltál az Arrowhead Stadionban. Talán el kellene jönnöd, hogy lásd, én mekkora bulit csinálok ott, és majd meglátjuk, melyikünk szól nagyobbat.

Swift elfogadta a meghívást annak ellenére, hogy jelen pillanatban a munkájára koncentrál, ezt már egy bennfentes árulta el a People magazinnak.

Kelce még júliusban a podcastjében vallotta be, hogy próbálta felszedni az énekesnőt, írta meg a CNN. Amikor a nyáron részt vett Swift új turnéja, az Eras Tour egyik koncertjén, akkor megpróbálta megadni neki a telefonszámát, méghozzá elég trükkös módon. Egy barátságkarkötőre fűzte rá a mobilszámát, és azt akarta személyesen odaadni neki. Ugyanis Swift koncertjein bevett szokás lett, hogy a rajongók otthon gyártott barátságkarkötőket adogatnak egymásnak a bulikon.

Végül azon a koncerten nem sikerült személyesen találkoznia az énekesnővel, amit akkor óriási csalódásként élt meg.

Rami Malek is becsajozott

Rami Malek fiatalabb kolléganőjével jött össze.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük