Megrázó felvételen Taylor Swift: koncertjén elhunyt rajongójára így emlékezett

Taylor Swift brazil koncertjén még pénteken hunyt el egy rajongója.

GettyImages-1604741516 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A múlt hétvége komoly törés volt Taylor Swift számára: pénteki koncertjén elhunyt egy 23 éves rajongója, másnap nem is lépett fel a nagy meleg miatt, vasárnap újra visszatért a színpadra. A koncert alatt még egy számot is előadott halott rajongója emlékére.

Tragédia Taylor Swift brazil koncertjén

Az Eras turnéja alatt mindig előad két meglepetésdalt akusztikusan, az egyiket gitáron, a másikat zongorán játssza el, vasárnap este a Bigger Than The Whole Sky-t énekelte el, amelynek a dalszövege egyértelműen a péntek este elhunyt Ana Clara Benevidesre utalt.

@sweetyhigh Bigger Than The Whole Sky 🕊️ We love you Taylor 🤍 - 🎥: gustavo.gual - #taylorswift #tstheerastour #riotstheerastour #riodejaneiro #taylorswiftbrazil #brazil #swifttok #swifties #fyp ♬ original sound - sweetyhigh

A dal refrénje így szól magyarul:

Viszlát, viszlát, viszlát / Nagyobb voltál, mint az egész égbolt / Több voltál, mint csupán egy rövid idő / És sok mindent meg kell emésztenem / Sok minden nélkül kell élnem / Soha nem fogok azzal találkozni / Ami lenni tudtál volna, ami lehettél volna / Aminek lenned kellett volna / Ami lenni tudtál volna, ami lehettél volna.

A pénteki koncertje nem volt tragédiától mentes: 23 éves rajongója még a buli kezdete előtt elájult, és leállt a szíve, hiába próbáltak rajta segíteni, nem sikerült újraéleszteni. A fellépés alatt is további ezren elájultak, nagyon meleg volt. Bár a hőmérők 39 fokot mutattak, közel 60 fokos volt az emberek hőérzete.

Taylor Swift számára is megterhelő volt a színpadon táncolni és énekelni, az alábbi megrendítő felvételen látszik, ahogy kapkod a levegőért, és szinte már alig áll a lábán.

@taylorsloverxx tonight’s show has been postponed and i think this is the best decision🥺 #taylorswift #theerastour #tstheerastour #brazil #riodejaneiro ♬ my tears ricochet - Taylor Swift

Szombaton is fellépett volna, de végül lemondta a koncertjét a nagy hőségre való tekintettel. Rengetegen felháborodtak, azonban sokan helyesnek vélték a tettét, hiszen az emberek egészsége és biztonsága az első.

Tegnap este visszatért a színpadra. A mai napon is fellép még Rio de Janeiróban, majd péntektől vasárnapig São Paulóban szórakoztatja a közönséget.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük