Utánozd Tara Lynnt! Így legyél gömbölydeden is pasivadító
Tara Lynn manapság az egyik legkedveltebb dundimodell, aki a francia Elle magazinban is látható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Januárban még arról adtunk hírt, hogy a V magazin Size Issue című különszámához milyen bombázó dundimodelleket - köztük Tara Lynnt - kértek fel, azt hirdetvén, nem csak a nádszálkarcsú alkatú hölgyeké a világ.

Meztelenül is megmutatta magát

Most pedig itt van a francia Elle legfrissebb száma, ahol szintén az igézően szép Lynn kisasszony nem mindennapi alkatára és nőiességére csodálkozhat rá az olvasó.

Dundin is szexi

A Spécial Rondes elnevezésű 2010 áprilisi különszám több mint 32 oldalon keresztül méltatja a gömbölyded testeket.

A 44-es méretet hordó bájos modellen pedig meg is mutatják a kifejezetten dundiknak szánt ruhákat és kiegészítőket, továbbá öltözködési tippekkel is ellátják az érdeklődőket.

A kiadvány érdekessége, hogy a francia Elle első ízben foglalkozik az átlagnál kerekebb hölgyekkel, így egyfajta mérföldkőnek is számít a magazin történetében.

Még több ilyet

Persze más kérdés, hogy valójában milyen célzattal is rukkoltak elő a különszámmal.

Egyesek szerint pusztán reklámfogásról van szó, hiszen manapság divat méltatni a gömbölyded formákat, és nyilván jól veszi ki magát, ha egy rangos divatmagazin is csatlakozik a mozgalomhoz.

Mások szerint viszont példaértékű a lépés, és inkább abban reménykednek, hogy nemcsak a divatlapok, hanem a ruha- és cipőgyártók is figyelembe veszik a teltkarcsú nők igényeit, és minél több szexi darabot készítenek el nagyobb méretben is.

Amint ugyanis egy súlyfelesleggel rendelkező hölgy jól érzi magát a bőrében - és a ruhájában -, azt a férfiak is azonnal észreveszik. Onnantól fogva pedig tényleg nem a méret a lényeg.
Ezt is szeretjük