Tara Reidé a nyár legundórítóbb hasa
Nem kellett volna bikinit felvennie
A zsírleszívás bizony elég ijesztő nyomokat hagyott a szőke színésznő hasán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül a nyár legrondább hasa Tara Reidé, aki az utóbbi néhány évben erőteljesen csúszik lefelé a lejtőn, pedig tíz évvel még ezelőtt még fényes karrier állt a szőkeség előtt.

Ez a has tényleg rémes, egyikőjüknek sem tűnik fel?

A 32 éves színésznőt a világ az Amerika pitében ismerte meg, igaz, előtte már kapott egy kisebb szerepet a Coen-fivérek kultuszfilmjében, A nagy Lebovskiban – Tara Reidet azonban azóta egyetlen színvonalas filmben sem láthattuk.

Karrierje megrekedt, Tara pedig elkezdett zülleni, az alkohollal azóta is súlyos problémái vannak.

A nyáron többször is lencsevégre kapták a paparazzók, amint holtrészegen támolyog ki a klubokból egész éjszakás partizás után.

Most pedig napvilágot láttak a róla készült legújabb fotók, amelyeken jól látszik, hogy melleivel most semmi baj sincsen, a hasa azonban iszonyatosan néz ki a zsírleszívások miatt.

A bőr úgy fityeg rajta, mintha csak egy öregasszonyé lenne, a bizarr kitüremkedések pedig csak még tovább fokozzák az amúgy is sokkoló összhatást.

Gondjai vannak a piával, és még csak visszaszámolni sem tud

A melleit tehát sikerült rendbehozatnia a 2004-es kínos incidens óta, amikor is P Diddy 35. születésnapi partiján véletlenül lecsúszott ruhájának egyik pántja, szabaddá téve így bal mellét, ami szörnyen nézett ki az elhibázott plasztikák miatt. Abban az évben érthetően ő érdemelte ki a legcsúnyább mell díját.

2006-ban egy chicagói szilveszteri bulin aztán sikerült megint csúnyán beégnie. Őt kérték fel ugyanis, hogy az utolsó percben számoljon vissza 60-tól, azonban ez egyáltalán nem ment neki, és óriási tévesztéseket vétett, a közönség legnagyobb örömére.

Tara Reid 2007 októberében elvonóra ment, azonban úgy néz ki, hogy alkoholproblémáit továbbra sem tudják sikeresen orvosolni.

Ezt is szeretjük