Az Amerikai Pite bombázója hisztit csapott a repülőn - Rendőrök szállították le

Akkora patáliát rendezett, hogy kénytelenek voltak lekísérni a gépről.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Akkora patáliát rendezett, hogy kénytelenek voltak lekísérni a gépről.

Tara Reidet az Amerikai Pite-filmek dögös, szőke Vicky-jeként ismerte meg a világ. A színésznő azonban, hála a rosszul sikerült plasztikai műtéteinek, hamar kiszorult a reflektorfényből, amit finoman szólva nem viselt túl jól.

Ráhívták a rendőrséget

A sztár ismét botrányt csinált, ezúttal egy Los Angeles-ből New Yorkba tartó repülőgépen. A színésznő ugyanis ablak mellé szóló ülést szeretett volna, és, amikor rájött, hogy nem oda szól a jegye, hatalmas hisztit csapott. Az sem tetszett neki, hogy az előtte ülő utas kissé lehajtotta az ülését, ugyanis szerinte így neki már egyáltalán nem maradt helye, ezért követelte a légiutas-kísérőktől, hogy ültessék át egy jobb helyre.

Mivel a gépen minden ülés foglalt volt, a stewardessek finoman visszautasították a kérését, és próbálták győzködni, hogy foglaljon helyet a régi helyén, ugyanis nemsokára felszállnának. A sztár még nagyobb balhét rendezett, üvöltözni kezdett, hogy még párnát sem kapott, és fel-alá rohangált a folyosón üres helyek után kutatva.

Ekkor a személyzet már nem tudott mit tenni, ezért a kapitány utasítására közölték Tara Reiddel, hogy leszállítják a gépről. Ezek után már nem mert balhézni, ugyanis tudta, hogy, ha ellenkezik, az feljelentéssel jár, így inkább csendben elhagyta a gépet a kutyusával a kezében, a repülőtéri rendőrök kíséretében. 

De nem ő volt az egyetlen sztár, akit korábban a hisztije miatt leszállítottak: Naomi Campbellt 2008-ban parancsolták le a gépről, miután szintén balhézni kezdett a repülőút során. Vissza kellett fordulniuk miatta, és óriási botrány lett az ügyből. Kate Moss 2015-ben ugyanígy járt, de még Trump lányát, Ivankát is finoman megkérték, hogy hagyja el a gépet, miután üvöltözni kezdett néhány kisgyerekkel, akik mellette szaladtak el a folyosón.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük