Tanita Tikaram volt a 90-es évek énekesnője: 54 évesen nem biztos, hogy felismernéd

Tanita Tikaram a Twist in My Sobriety című slágerével beírta magát a popzene történelmébe. Így néz ki most az énekesnő.

Tanita Tikaram
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tanita Tikaram a '90-es években nagy népszerűségre tett szert, ma lehet, hogy elmennél mellette az utcán.

Tanita Tikaram 2024-ben

Tanita Tikaram 1988-ban adta ki első albumát Ancient Heart címmel, majd nem állt le a munkával, sorra adta ki dalait. A legnagyobb sikert a Twist in My Sobriety című sláger hozta meg számára, mely a mai napig felcsendül egy-egy retró partiban. A maláj és szingaléz ősökkel rendelkező német énekesnő idén augusztusban ünnepli 55. születésnapját, és ma már korántsem úgy fest, mint ahogy az emlékezetünkben élhet. 

Az énekesnő ötven felett is nagyon aktívan posztol közösségi oldalaira, követői örömmel fogadják posztjait, melyekből kiderül, hogy a zene a mai napig fontos részét képezi életének, még mindig énekel, és ír dalszövegeket is. Utolsó albumát 2016-ban adta ki Closer to the People címmel. 

A már-már ikonikusnak mondható rövid haja a mai napig védjegye, mostanra azonban frufrut is vágatott magának. Fiatalosan, divatosan öltözködik, és nem kérdés, hogy éveket letagadhatna valós korából.

Tanita Tikaram az Egyesült Királyságban lakik, de korábban megfordult Olaszországban és Franciaországban is, ahova szerelme, Natacha Horn is követte. Az énekesnőnek gyermeke nem született, ám elnézve karrierútját és jelenlegi életét, így is a boldogság sugárzik róla. Képes összeállításunkban több képet találsz Tanita Tikaramról!

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük