"A lógó mellem miatt nem vehetek fel nyári ruhát?" - Az énekesnő kiakadt a gúnyolódókra
Tanerélle Stephens mély dekoltázsú ruhát viselt a BET-gálán, ami miatt sokan megszólták.

tanerelle-cici-ruha-beszolas-bet-awards-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 24 éves énekesnő, Tanerélle boldogan vett részt a hétvégi BET Awardson, azonban azt nem is sejtette, milyen negatív kommenteket kap a gálán viselt szettje miatt.

A kebleire tettek ócsárló megjegyzéseket

A sztár ugyanis melltartó nélkül érkezett a gálára, és egyáltalán nem zavarta, hogy a mellei a korához képest jócskán meg vannak ereszkedve. A kommentelők viszont nagyon durva megjegyzéseket tettek a feltörekvő hírességre, aki nem bírta tovább: visszavágott a közösségi oldalon.

- Mindenkitől, aki negatív kommenteket fűzött a külsőmhöz, csak annyit kérdeznék, hogy a lógó melleim miatt szerintetek tényleg nem vehetek fel nyári ruhát? Hát képzeljétek, nem fogom megemelni őket csak azért, mert szerintetek csak így lehet ruhát viselni.

Nő vagyok, természetes, hogy lógnak a melleim. Imádom őket, és eszembe se jutna változtatni rajtuk csak azért, hogy megfeleljek egy normának, és jobban tetsszek nektek. Épp az álmaimat élem meg, és csak jó dolgokra fókuszálok - írta a Twitter-oldalán.

Ezután a női követői nem győzték dicsőíteni, ugyanis szerintük is teljesen természetes, ha valakinek nem hetyke, feszes, tökéletes alakú keblei vannak. A legtöbb nőnek amúgy is problémái vannak a melleivel: túl kicsi, túl nagy, túl hegyes, túl lapos, túlságosan lóg, túl nagy a bimbóudvar vagy éppen túl kicsi - és szerintük éppen ideje lenne elfogadni a ciciket úgy, ahogy vannak.

"Úgy örülök, hogy valaki végre ki merte mondani ezeket! Melltartó nélküli 2019-et kívánok mindenkinek!", "Na jó, ezek után soha többé nem viselek melltartót. Kényelmetlen cicikaloda. Ti emlékeztek olyanra, hogy kényelmes lett volna valaha a viselése?", "Nem szívesen beszélek erről, mert kínos, hogy az én melleim sem olyanok, mint a modelleké vagy a színésznőké. Köszönöm, hogy megmutattad, hogy ez is normális", "Tegnap nem vettem meg egy bikinit, mert féltem, hogy túlságosan lógnak benne a melleim. Tudod, mit? Ma visszamegyek, megveszem, és tojok más véleményére" - írták a lelkes női kommentelők.

Julia Robertsnek is beszóltak

Korábban Julia Roberts külsejére is csúnya megjegyzést tettek - olvasd el, mit szólt hozzá!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük