A legnagyobb szupermodellek régen és most
Az egész világ irigyelte őket a nyolcvanas és kilencvenes években. Így néznek ki most!

Dia

 	Linda Evangelista  	Az 1965-ös születésű kanadai szupermodellt imádták kaméleon-stílusa miatt, még azzal is divatot teremtett, hogy a haját fiúsan rövidre vágatta. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb modellje több férjet elfogyasztott, és 2011-ben nagy port vert fel, amikor kiderült, hogy akkor már ötéves gyermekének apja Salma Hayek férje, a milliárdos Francois-Henry Pinault. Be is perelte gyerektartásért, végül peren kívül megegyeztek.

Linda Evangelista

Az 1965-ös születésű kanadai szupermodellt imádták kaméleon-stílusa miatt, még azzal is divatot teremtett, hogy a haját fiúsan rövidre vágatta. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb modellje több férjet elfogyasztott, és 2011-ben nagy port vert fel, amikor kiderült, hogy akkor már ötéves gyermekének apja Salma Hayek férje, a milliárdos Francois-Henry Pinault. Be is perelte gyerektartásért, végül peren kívül megegyeztek.

Dia

 	Cindy Crawford  	Az 1966-os sztárral a legenda szerint le akarták operáltatni a szája felett lévő anyajegyet, amit ő nem engedett, végül ez vált a védjegyévé. A kilencvenes években Richard Gere volt a férje, aztán 1998-ban hozzáment Rande Gerberhez, akinek két gyermeket szült.

Cindy Crawford

Az 1966-os sztárral a legenda szerint le akarták operáltatni a szája felett lévő anyajegyet, amit ő nem engedett, végül ez vált a védjegyévé. A kilencvenes években Richard Gere volt a férje, aztán 1998-ban hozzáment Rande Gerberhez, akinek két gyermeket szült.

Dia

 	Christy Turlington  	Az 1969-es születésű Christie Turlington 1987 és 2007 között a Calvin Klein modellje volt, állítólag ő hozta divatba a köldökpiercinget, amikor 1993-ban így lejtett végig a kifutón. 2003-ban ment férjhez, két gyermeke van.

Christy Turlington

Az 1969-es születésű Christie Turlington 1987 és 2007 között a Calvin Klein modellje volt, állítólag ő hozta divatba a köldökpiercinget, amikor 1993-ban így lejtett végig a kifutón. 2003-ban ment férjhez, két gyermeke van.

Dia

 	Claudia Schiffer  	A németek híres szőkéje 1970-ben jött világra, és olyan márkáknak volt a modellje, mint a Guess?, a Mango, a Pepsi vagy a Citroen. 2003-ban ment férjhez Matthew Vaughn filmproducerhez, három gyermekük született.

Claudia Schiffer

A németek híres szőkéje 1970-ben jött világra, és olyan márkáknak volt a modellje, mint a Guess?, a Mango, a Pepsi vagy a Citroen. 2003-ban ment férjhez Matthew Vaughn filmproducerhez, három gyermekük született.

Dia

 	Eva Herzigova  	Az 1973-as születésű cseh modell az 1994-es Wondebra melltartóreklámmal vált ismertté, de a Guess? farmermárkának is volt az arca. Egy rövid házasság után a Bon Jovi dobosával nem is ment többet férjhez, de párjával Gregorio Marsiajjal régóta együtt él, három gyermekük van.

Eva Herzigova

Az 1973-as születésű cseh modell az 1994-es Wondebra melltartóreklámmal vált ismertté, de a Guess? farmermárkának is volt az arca. Egy rövid házasság után a Bon Jovi dobosával nem is ment többet férjhez, de párjával Gregorio Marsiajjal régóta együtt él, három gyermekük van.

Dia

 	Elle MacPherson  	Az 1964-as ausztrált modellt mindenki csak A testnek hívta, tökéletes formái miatt, és ez mára sem változott. Ezt kihasználva, piacra is dobott egy The Body elnevezésű bőrápoló családot, de fehérnemű-márkája, az Elle MacPherson Intimates is sikeres. 2013-ban ment másodszor férjhez, három gyermeke van.

Elle MacPherson

Az 1964-as ausztrált modellt mindenki csak A testnek hívta, tökéletes formái miatt, és ez mára sem változott. Ezt kihasználva, piacra is dobott egy The Body elnevezésű bőrápoló családot, de fehérnemű-márkája, az Elle MacPherson Intimates is sikeres. 2013-ban ment másodszor férjhez, három gyermeke van.

Dia

 	Helena Christensen  	Az 1968-as dán modell egykor szépségkirálynő is volt hazájában, majd a Victoria's Secret fehérneműcég arca lett. Az utóbbi években fotográfusként dolgozik, a Marie Claire-ben és az Elle-ben is jelentek meg képei. Több élettársi viszonyban is élt, Norman Reedus színésztől született a fia, Mingus Lucien 1999-ben.

Helena Christensen

Az 1968-as dán modell egykor szépségkirálynő is volt hazájában, majd a Victoria's Secret fehérneműcég arca lett. Az utóbbi években fotográfusként dolgozik, a Marie Claire-ben és az Elle-ben is jelentek meg képei. Több élettársi viszonyban is élt, Norman Reedus színésztől született a fia, Mingus Lucien 1999-ben.

Dia

 	Naomi Campbell  	Színesbőrű modellként is tudott érvényesülni a párductestűnek becézett angol Naomi Campbell, aki több más szupermodellell együtt felbukkant George Michael ikonikus Freedom című számának videoklipjében. Az 1970-es modell dühkitöréseiről is legalább annyira ismert, mint modellmunkáiról, 2007-ben például a házvezetőnőjéhez vágta a telefonját.

Naomi Campbell

Színesbőrű modellként is tudott érvényesülni a párductestűnek becézett angol Naomi Campbell, aki több más szupermodellell együtt felbukkant George Michael ikonikus Freedom című számának videoklipjében. Az 1970-es modell dühkitöréseiről is legalább annyira ismert, mint modellmunkáiról, 2007-ben például a házvezetőnőjéhez vágta a telefonját.

Dia

 	Stephanie Seymour  	Az 1968-as születésű modell számos divatmagazin oldalain pózolt, de a Sports Illustrated bikinis számában is megmutatta magát, sőt, a Playboynak le is vetkőzött. Számos szerelmi kapcsolatából kiemelkedik a Guns'n'Roses frontemberével, Axl Rose-zal való viszonya, az együttes Don't Cry és November Rain című számaihoz készült klipjeiben is szerepel. Négy gyermeke van, három második férjétől, Peter Brandtól.

Stephanie Seymour

Az 1968-as születésű modell számos divatmagazin oldalain pózolt, de a Sports Illustrated bikinis számában is megmutatta magát, sőt, a Playboynak le is vetkőzött. Számos szerelmi kapcsolatából kiemelkedik a Guns'n'Roses frontemberével, Axl Rose-zal való viszonya, az együttes Don't Cry és November Rain című számaihoz készült klipjeiben is szerepel. Négy gyermeke van, három második férjétől, Peter Brandtól.

Dia

 	Tatjana Patitz  	A német szépség 1966-ban született, és olyan márkáknak állt modellt, mint a Jean-Paul Gaultier, a Revlon, a Pantene és a Chanel. Magánéletéről nem sokat tudni, csak annyit, hogy 2004-ben fia született. Malibun él és imádja a csendet, nyugalmat, állatokkal veszi körül magát.

Tatjana Patitz

A német szépség 1966-ban született, és olyan márkáknak állt modellt, mint a Jean-Paul Gaultier, a Revlon, a Pantene és a Chanel. Magánéletéről nem sokat tudni, csak annyit, hogy 2004-ben fia született. Malibun él és imádja a csendet, nyugalmat, állatokkal veszi körül magát.

Ezt is szeretjük
Fotó: