2012 legnépszerűbb sztárpárjai
Óriás képgaléria
A sztárvilág nem az örök szerelmek táptalaja, azért a futó kalandok mellett hosszú kapcsolatokat is látni.

Dia

 	Robert Downey Jr. és Susan Levin  	A Sherlock Holmes- és Vasember-mozik sztárja 2003-ban ismerkedett meg a producerként dolgozó Susan Levinnel, akit 2005-ben vett feleségül. A pár 2012-ben várja első gyermekét. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Régóta próbálkoztak! Első közös gyermekét várja az ismert sztárpár »

Robert Downey Jr. és Susan Levin

A Sherlock Holmes- és Vasember-mozik sztárja 2003-ban ismerkedett meg a producerként dolgozó Susan Levinnel, akit 2005-ben vett feleségül. A pár 2012-ben várja első gyermekét.

Kapcsolódó cikk:
Régóta próbálkoztak! Első közös gyermekét várja az ismert sztárpár »

Dia

 	Jessica Alba és Cash Warren  	A sztárpár 2004-ben, a Fantasztikus Négyes című mozi forgatásán találkozott. 2008-ban házasodtak össze, azóta két kislányuk született: Honor Marie még abban az évben, Haven Garner pedig 2011-ben. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Még csak 7 hetes! Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Jessica Alba és Cash Warren

A sztárpár 2004-ben, a Fantasztikus Négyes című mozi forgatásán találkozott. 2008-ban házasodtak össze, azóta két kislányuk született: Honor Marie még abban az évben, Haven Garner pedig 2011-ben.

Kapcsolódó cikk:
Még csak 7 hetes! Jessica Alba gyönyörű kislányától te is elolvadsz »

Dia

 	Reese Witherspoon és Jim Toth  	A Dr. Szöszi sztárja 2010 januárjában kezdett el találkozgatni az ügynökként dolgozó Jimmel, de kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult: 2011 tavaszán, egy mindössze 20 perces ceremónián házasodtak össze. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő »

Reese Witherspoon és Jim Toth

A Dr. Szöszi sztárja 2010 januárjában kezdett el találkozgatni az ügynökként dolgozó Jimmel, de kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult: 2011 tavaszán, egy mindössze 20 perces ceremónián házasodtak össze.

Kapcsolódó cikk:
Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő »

Dia

 	Beyoncé és Jay-Z  	A világ egyik legbefolyásosabb sztárpárja hosszú kapcsolat után döntött a házasság mellett: 2002-ben ismerkedtek meg, 2008-ban keltek egybe, első gyermekük, Blue Ivy 2012 januárjában jött a világra. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Csak egy hónapja szült! Beyoncé szűk, vörös ruhában ment a koncertre »

Beyoncé és Jay-Z

A világ egyik legbefolyásosabb sztárpárja hosszú kapcsolat után döntött a házasság mellett: 2002-ben ismerkedtek meg, 2008-ban keltek egybe, első gyermekük, Blue Ivy 2012 januárjában jött a világra.

Kapcsolódó cikk:
Csak egy hónapja szült! Beyoncé szűk, vörös ruhában ment a koncertre »

Dia

	Halle Berry és Olivier Martinez	A két színész 2010-ben ismerkedett meg, közös filmjük, a Dark Tide forgatásán. Azóta egyre nagyobb a szerelem, és bennfentesek szerint már az esküvőjüket tervezik.

Halle Berry és Olivier Martinez

A két színész 2010-ben ismerkedett meg, közös filmjük, a Dark Tide forgatásán. Azóta egyre nagyobb a szerelem, és bennfentesek szerint már az esküvőjüket tervezik.

Dia

 	Melanie Griffith és Antonio Banderas  	A két sztárnak kevesen jósoltak hosszú, tartós kapcsolatot, amikor 1995-ben összejöttek. Ám ők rácáfoltak a rossz nyelvek állításaira: 1996-ban összeházasodtak, született egy közös gyermekük, Stella, és azóta is együtt élnek. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mit eszik rajta Banderas? Még sminkben is borzasztó Melanie Griffith »

Melanie Griffith és Antonio Banderas

A két sztárnak kevesen jósoltak hosszú, tartós kapcsolatot, amikor 1995-ben összejöttek. Ám ők rácáfoltak a rossz nyelvek állításaira: 1996-ban összeházasodtak, született egy közös gyermekük, Stella, és azóta is együtt élnek.

Kapcsolódó cikk:
Mit eszik rajta Banderas? Még sminkben is borzasztó Melanie Griffith »

Dia

 	Anne Hathaway és Adam Shulman  	Sokan nem sejtettek őszinte érzelmeket Adam Shulman közeledése mögött, amikor 2008-ban meghódította a világhírű színésznőt, ám kapcsolatuk minden próbát kiállt, és azóta már jegyben járnak. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Micsoda gyémántgyűrű! 3 év után végre megkérték Anne Hathaway kezét »

Anne Hathaway és Adam Shulman

Sokan nem sejtettek őszinte érzelmeket Adam Shulman közeledése mögött, amikor 2008-ban meghódította a világhírű színésznőt, ám kapcsolatuk minden próbát kiállt, és azóta már jegyben járnak.

Kapcsolódó cikk:
Micsoda gyémántgyűrű! 3 év után végre megkérték Anne Hathaway kezét »

Dia

 	Jennifer Garner és Ben Affleck  	A két sztár 2002-ben találkozott először közös filmjük, a Daredevil forgatásán, ám csak 2004-ben jöttek össze. Esküvőjüket 2005-ben tartották, és azóta harmadik gyermeküket várják. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Várandósan szexisebb? Jennifer Garner pink miniruhában ment a gálára »

Jennifer Garner és Ben Affleck

A két sztár 2002-ben találkozott először közös filmjük, a Daredevil forgatásán, ám csak 2004-ben jöttek össze. Esküvőjüket 2005-ben tartották, és azóta harmadik gyermeküket várják.

Kapcsolódó cikk:
Várandósan szexisebb? Jennifer Garner pink miniruhában ment a gálára »

Dia

	Emma Stone és Andrew Garfield	Hollywood két fiatal csillaga 2011-ben, A csodálatos Pókember című mozi forgatásán habarodott egymásba. A sármos színész állítólag Emma miatt dobta előző barátnőjét, Shannon Woodwardot, akivel több mint három évig járt együtt.

Emma Stone és Andrew Garfield

Hollywood két fiatal csillaga 2011-ben, A csodálatos Pókember című mozi forgatásán habarodott egymásba. A sármos színész állítólag Emma miatt dobta előző barátnőjét, Shannon Woodwardot, akivel több mint három évig járt együtt.

Dia

 	Vanessa Paradis és Johnny Depp  	Hollywood egyik legirigyeltebb sztárpárja 1998-ban ismerkedett meg, a The Ninth Gate című mozi forgatásán. Lányuk, Lily Rose 1999-ben született, fiuk, John Christopher pedig 2002-ben. Bár a pár szerelme sok évet túlélt, 2011 végén az a pletyka járta róluk, hogy kapcsolatuk válságba jutott.

Vanessa Paradis és Johnny Depp

Hollywood egyik legirigyeltebb sztárpárja 1998-ban ismerkedett meg, a The Ninth Gate című mozi forgatásán. Lányuk, Lily Rose 1999-ben született, fiuk, John Christopher pedig 2002-ben. Bár a pár szerelme sok évet túlélt, 2011 végén az a pletyka járta róluk, hogy kapcsolatuk válságba jutott.

Dia

 	Jennifer Aniston és Justin Theroux  	A Jóbarátok sztárja igaz szerelmet talált az 1971-es születésű színész-rendező mellett, akivel a pletykák szerint már a gyerekeket tervezik. 	 	Kapcsolódó cikk: 	A szerelem fiatalít? Jennifer Aniston kislányos miniben hódított a premieren »

Jennifer Aniston és Justin Theroux

A Jóbarátok sztárja igaz szerelmet talált az 1971-es születésű színész-rendező mellett, akivel a pletykák szerint már a gyerekeket tervezik.

Kapcsolódó cikk:
A szerelem fiatalít? Jennifer Aniston kislányos miniben hódított a premieren »

Dia

 	Adam Levine és Anne Vyalitsyna  	A Maroon 5 szexi énekese és a dögös szupermodell 2010 elején találkoztak egy a Sports Illustrated magazin által szervezett bikinis bemutatón, ahol az együttes is fellépett. Kapcsolatuknak 2012 áprilisában vetettek véget, ám állításuk szerint továbbra is barátok maradtak.

Adam Levine és Anne Vyalitsyna

A Maroon 5 szexi énekese és a dögös szupermodell 2010 elején találkoztak egy a Sports Illustrated magazin által szervezett bikinis bemutatón, ahol az együttes is fellépett. Kapcsolatuknak 2012 áprilisában vetettek véget, ám állításuk szerint továbbra is barátok maradtak.

Ezt is szeretjük
Fotó: