Sandra Bullock és Matthew McConaughey kapcsolata nem működött: 23 évvel a szakítás után legjobb barátok maradtak

Sandra Bullock és Matthew McConaughey 1996-tól 1998-ig alkottak egy párt.

sandra-bullock-matthew-mcconaughey-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szakítás sohasem könnyű. Pláne, ha két hollywoodi nagyágyúról van szó, akiknek minden mozdulatát rajongók hada figyeli. Ám a sztárok esetében is több módja van a búcsúnak. Előfordul, hogy a felek annyira megharagszanak egymásra, hogy többé szóba sem állnak, máskor azonban a romantikus kapcsolat befejezése egy élethosszig tartó barátság kezdetét jelenti.

Sztárok, akik a szakítás után is jóban maradtak

Sandra Bullock és Matthew McConaughey esetében az utóbbiról van szó. Két év után kiderült, egy párként nem működnek, de bizalmasokként annál inkább. A két filmcsillag útjai 1996-ban keresztezték egymást közös filmjük, a Ha ölni kell című thriller forgatásán. Noha a szikra azonnal megvolt kettejük közt, nem lehettek rögtön egymáséi, hiszen McConaugheyt akkor még a produkció egy másik sztárjához, Ashley Juddhoz fűzték gyenge érzelmek. Ám a színész nem tudta palástolni vonzalmát Bullock iránt, szakított kedvesével, hogy összejöhessenek. Kétéves együttlétük során igyekeztek teljesen kizárni a médiát az életükből, bár a lesifotósok előtt több alkalommal lebuktak, folyamatosan tagadták, hogy lenne köztük valami. Szerelmük vesztét így sem kerülték el, ráadásul épp az volt szakításuk fő oka, ami annak idején összehozta őket: a munka.

A ’90-es évek végén mindketten az álomgyár legkeresettebb színészei közé tartoztak, ami olyan időbeosztást eredményezett, hogy szinte sosem találkozhattak. Végül belátták, ez így nem működik. Ám azt nem akarták, hogy megszakadjon az ismeretségük, így eldöntötték, csak barátok lesznek. Ígéretüket teljes mértékben betartották, 23 évvel a szakítás után is közel állnak egymáshoz. Sőt Sandra Bullock még egykori kedvese feleségével is nagyon jó barátságot ápol.

Nem ők az egyetlen egykori hollywoodi sztárpár, akik a szakítás után jóban maradtak egymással. Képes összeállításunkban mutatjuk, kik azok a hírességek, akik szerelmesekből közeli barátokká váltak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük