Akik transzvesztitákkal szexeltek
Későn ébredtek a kemény valóságra
Mi kellemetlenebb egy nős sztárnak egy prostibotránynál? Ha az illető prosti történetesen férfi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Híresek, sármosak, mesésen gazdagok – az ember azt gondolná, a kisujjukat sem kell mozdítaniuk azért, hogy a nők a lábaik elé vessék magukat. Ennek ellenére a szexéhes férfisztárok nagy része időről időre belekóstol a fizetett szerelem gyönyöreibe, és gyakran nem is a drága, exkluzív kéjhölgyek szolgáltatásait veszik igénybe, hanem a filléres sarki tündérekét. Néha azonban nem várt fordulatot vesz a pásztoróra.

Eddie Murphy – Transzvesztita prostik és pornósztár magándetektív

11 évvel ezelőtt a népszerű színész nem egy új filmmel, hanem minden idők egyik legdurvább transzvesztitabotrányával hívta fel magára a figyelmet.

Senki sem sejtette, hogy a komikus egy perverz

Egy végzetes májusi estén a furikázó sztárt megállították a rendőrök, az anyósülésen szerencsétlenségére épp egy szexi transzvesztita prostituált ült. A bajba jutott híresség szánalmas dajkamesével állt elő: váltig bizonygatta, hogy ő csak segíteni akart a síró hölgynek, akinek felajánlotta, hogy hazaviszi kocsijával.

Az irgalmas szamaritánus történetét persze senki nem vette be, különösen azután, hogy több transzi örömlány is jelentkezett a kéjsóvár komikussal töltött pásztorórák beszámolóival.

A szaftos sztorikat persze címlapon hozták az újságok, felesége pedig magából kikelve ordította a hír hallatán: halott vagy, Eddie! Rövidesen óriásira dagadt a botrány. A transzvesztiták részletes beszámolói kitértek a filmcsillag parfümjére, krémszínű alsónadrágjaira, lábfetisizmusára, és arra, hogy beteges szenvedéllyel imádja a női ruhába öltözött férfiakat.

Mielőtt azonban a színész feje fölött végképp összecsaptak a hullámok, érdekes fordulat állt be az ügyben. A prostituáltak visszavonták vallomásaikat, egyedül az egzotikus Atisone Suiuli - akivel rajtakapták a kocsiban – tartott ki a magáé mellett.

Később kiderült, Eddie ügyvédje felbérelt egy hajdani pornószínészből lett magándetektívet, aki megvesztegette a transzvesztitákat. Atisone egy éven belül, rejtélyes körülmények között halt meg: egy háztetőről lezuhanva halálra zúzta magát.

Brett Ratner – Első szexpartnere férfi volt

A szabadszájú filmrendező valamiféle furcsa túlkompenzálási kényszertől vezérelve mindig is szívesen tárgyalta ki nyilvánosan szexuális életét vagy a testszőrzet kínos kérdéseit.

Nem szégyelli férfival folytatott orális kalandját

Egy interjúban például hosszasan értekezett arról, hogy altestének mely tájait nem fedi szőr, nemrégiben pedig azt is elárulta, első orális szexét egy férfitól kapta. Mentségére legyen mondva, meg volt győződve arról, hogy a csinos éjjeli tündér nőnemű, és csak később derült ki a tévedés.

A Csúcsformában-sorozat és az X-men direktora hangoztatja, az eset így utólag egyáltalán nem zavarja, sok hetero férfival előfordul ilyesmi, és ő különben sem homofób. Mindezt olyan hévvel bizonygatja, hogy az ember akaratlanul is elkezd kételkedni benne. Az eset mindenesetre annyira maradandó élményt jelentett Serena Williams egykori kedvesének, hogy a Csúcsformában 3 egyik epizódjába is beépítette.

Ronaldo – Csoportszex transzvesztitákkal

A sztárfocisták botrányaitól visszhangzik a világsajtó, az aranylábú brazilnak azonban legutóbbi húzásával sikerült mindenkit überelni. Néhány hónappal ezelőtt a többszörös világbajnok egyszerre három prostit vitt fel riói hotelszobájába, és már éppen belemelegedtek volna a hancúrozásba, amikor kiderült, hogy a trió mindegyik tagja férfi.

A felajzott sztárt hidegzuhanyként érte a felfedezés, és igyekezett azon nyomban megszabadulni a trükkös szépségektől. Fejenként hatszáz dollárt ajánlott fel nekik annak fejében, hogy rögtön tűnjenek el a hotelből, és tartsák a szájukat. Ketten elfogadták az ajánlatot, a harmadik pillangó azonban kevesellte az összeget.

A megcsalt barátnő és Andreia, a rámenős transzvesztita

A művésznevén csak Andreia Albertine-nek ismert örömlány 30 ezer dollárt követelt a hallgatásért. Amikor nem kapta meg, betört a brazil csoda kocsijába, ellopta személyes iratait, majd azzal vádolta, hogy drogot akart venni tőle, és bántalmazta.

Bár a vádak hamisnak bizonyultak, a térdsérüléséből regenerálódó csodacsatár az eset után napokig bujkált – részben a média, részben pedig dühös barátnője elől.

Ezt is szeretjük