18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A popipar 5 legsokkolóbb sztorija

Egy rocksztár élete nem csak teltházas koncertekből, hedonista orgiákból és drogokból áll. Íme, a legbizarrabb sztár "hobbik"!

5. Bowie és Jagger egy ágyban

Mick Jaggerről legendák tucatjai terjengenek, és bár a nagyszájú énekesnek rengeteg vad buliban volt része, a történetek nagy része kitaláció. A Rolling Stones énekesével kapcsolatos egyik legdurvább sztori szerint, amikor egy házkutatásnál rátörtek a rendőrök, épp barátnője, Marianne Faithfull széttárt lábai közül eszegetett egy Mars-szeletet. Nos, ez nem igaz, bár a legenda azon része valós, hogy Faithfull egy szál semmiben penderült a rend zordon őrei elé.

Az a történet, mely szerint Jaggert egy alkalommal meztelenül találták az ágyban David Bowie-val, viszont minden valószínűség szerint igaz. Hogy még kínosabb legyen a sztori, maga Bowie felesége nyitott rá sikeresen a két rocksztárra.

Bowie androgün kinézete és biszexualitása mindig is tudott volt, Jagger részvétele az akcióban azonban meglepő. A történetet Bowie neje egy rádióinterjúban megerősítette, bár állítása szerint semmi nem történt, a két férfi csak meztelenül feküdt az ágyban egymás mellett. No persze.

4. A kokainozás érdekes módozatai

Stevie Nicks, a Fleetwood Mac szép szőke énekesnője nem kevéssé volt kokainfüggő a banda ’70-es évekbeli fénykorában.

Függőségét több számban is megörökítette, az együttes kábítószerfogyasztása pedig olyan méreteket öltött, hogy a Tusk album felvételei alatt a lemezkiadó csak fogcsikorgatva fizette ki a drogvásárlástól felduzzasztott stúdiószámlát.

Nicks ekkoriban már annyira hozzászokott a szerhez, hogy a legdurvább módszereket is igénybe kellett vennie.

A legenda szerint orrnyálkahártyája már annyira kivolt, hogy egy alkalommal egy roadietól azt kérte, juttassa a végbelébe a kokaint. A sztori máig megerősítésre vár: Nicks nem teljes meggyőződéssel tagadta, több zenei újságíró viszont esküszik rá, hogy megtörtént az anális kokainozás.

3. Élőholt basszusgitáros

Ha készült valaha lista a legtöbb kábítószert belövő sztárokról, Nikki Sixx Keith Richardsszal együtt biztosan az élen feszít.

A Mötley Crüe basszusgitárosa mindent kipróbált, amit lehetett, és ennek következtében évekig nap mint nap az életével játszott. Egy túladagolása alkalmával dealere szó szerint visszaverte belé az életet baseballütővel, majd kihajította egy szemétdombra.

1987. december 23-án azért mindent elkövetett a karácsonyi jó hangulatért: heroinnal túllőtte magát. A mentőben kétszer nyilvánították már halottnak, de a szívbe közvetlenül befecskendezett adrenalin visszahozta.

Mikor hazaszállították, kitépte az infúziót, és megint túladagolta magát. Megint meghalt. Megint újraélesztették. Az egy nap háromszor újjászületett Sixx később könyvet írt kábítószeres életéről.

2. Ozzy, az állatbarát

Amikor Ozzy Osbourne még fiatal volt és nem csoszogó, megöregedett rocker, a közönséget, a turnészemélyzetet és az újságírókat bármikor kész volt sokkolni.

Egy sajtóbeszélgetés alkalmával Sharon fehér galambot hozott, bizonyítandó az énekes ártalmatlan megújulását – kár, hogy a PR-ra kevéssé fogékony Ozzy leharapta a madár fejét.

Később ugyanezt sikerült prezentálnia egy koncerten behajított denevérrel, igaz, véletlenül. A közönség ugyanis gumidenevéreket hajigált neki, Ozzy meg rutinból leharapta a fejüket. A sok gumiállatka közé berepített egy okos rajongó igazit is, Ozzyból meg előtört az automatizmus…

Ozzy állatbarátságát teljesen bekokainozva apróbb teremtményekkel szemben is kifejezte: egy ízben annyira ki volt ütve, hogy hangyákat is szippantgatott a por mellett. Állítólag ma háziállatai már biztonságban vannak.

1. Orgia a hallal

A Led Zeppelinnél nem volt nagyobb sztár a ’70-es években, és ezt ki is használták: nem volt nő, pia és drog, amit meg ne kaptak volna.

Egy elterjedt legenda szerint, amikor a vízparti Clearwater Hotelben tartózkodtak a metállegendák, kifogtak egy kisebb cápát, és azonmód fel is használták egy orgián - szerencsére ennél bővebb részletek nem terjedtek el… Az igazság ennél azért prózaibb: a sztori arra épült, hogy a banda menedzsere, Richard Cole tényleg kifogott egy nagyobbfajta halat.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Led Zep sleppjébe tartozó egyik vörös hajú groupie némi tréfálkozás után kapott az alkalmon, és hagyta, hogy az uszonyost kapcsolatba hozzák intim részével – bővebb leírás alighanem nem szükséges!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük