Szexklubokban hancúrozó perverz sztárok
Akik titkos kéjtanyákra járnak
Hollywood csillagainak szerelmi élete sokszor mocskosabb, mint a legdurvább pornófilmek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Milliók bálványozzák őket, rejtegetett perverzióikról azonban csak kevesen tudnak. A vad orgiák zárt ajtók mögött, a legszigorúbb titoktartás mellett zajlanak, ám egy hírhedt szexklub vezetői lerántották a leplet a világsztárok elképesztően obszcén szórakozásairól. A legdurvább szexuális igényeket is kielégítő szado-mazo klub, a New York-i The Vault vendégei közé olyan hírességek tartoznak, mint Madonna, Harrison Ford, Al Pacino, Elle Macpherson, Mickey Rourke vagy Sharon Stone.

A szexis énekesnő szeret korbáccsal és lovaglópálcával játszadozni

Az alkalmazottak tanúsága szerint a sztárok a hardcore kéjtanya félhomályában cseppet sem fogják vissza magukat, hanem szabadjára engedik ösztöneiket, és gátlástalanul kiélik legperverzebb vágyaikat is. Melegpornó, kínzások, fétis-szeánszok, rabszolgavásár, transzvesztiták – a klubban minden szexőrült megtalálja kedvenc erotikus játékait. A látogatók kedvüktől függően akár nézőként, akár aktív résztvevőként is élvezhetik a fülledt műsort. A szado-mazo barlang vezetői elárulták, a hírességeket gyakran annyira felhergeli a pornóparti, hogy alig lehet bírni velük.

Madonna - Leszbi kalandok és ostor

A buja énekesnő egy időben törzsvendégnek számított a klubban. Először 1992-ben jelent meg, amikor a kéjtanyát még nem kapta fel a sztárközönség. A biszexuális kalandjait sosem titkoló Madonna inkognitóban, lezser melegítőkben és baseballsapkában érkezett, és többnyire a kutya sem törődött vele. A díva legnagyobb élvezettel az egynemű párok erotikus játszadozásait figyelte, de előfordult olyan is, hogy korbácsot kapott a kezébe, és bekapcsolódott a szado-mazo szeánszokba.

A szexklub tulajdonképpen a tüzes sztárnak köszönheti hírnevét, hiszen Madonna Sex című, polgárpukkasztó könyvét is az itt készített fotókkal illusztrálta, számos felvételen a kéjtanya Lucifer művésznévre hallgató biztonsági őrét szerepeltetve.

Egyik legfülledtebb videóklipje, az Erotica szintén itt játszódik, és miután egy tévéműsorban is megemlítette kedvenc szórakozóhelyét, a The Vault hirtelen a sztárok elsődleges célpontja lett.

Mickey Rourke - Transzvesztita-szex

Hírnév ide, milliók oda, a szexbarlang dolgozói nem szívesen emlékeznek vissza Mickey Rourke látogatására. A Vad orchideák csődöre rémálomba illő jelenetet produkált a klubban, végül erőszakkal kellett távozásra bírni. Szemtanúk beszámolói szerint a színész hatalmas limuzinnal és két kísérővel érkezett, és már a kezdetektől nagyon agresszíven viselkedett.

A patkányarcú, puhos sztár akkoriban még bokszolt, így messziről kigyúrtnak és fittnek tűnt, közelebbről azonban szétcsúszott, gyűrött vonásai egy szünet nélkül züllő, lestrapált iszákost mutattak. Mickey néhány órán át a földszinti helyiségekben ténfergett, nézelődött, látszatra hűvösen és nyugodtan, de egyszercsak elhatározta magát, és felosont egy emeleti szobába, ami kizárólag pároknak volt fenntartva.

Csaknem fél óráig híre-hamva sem volt, míg a keresésére induló biztonsági őrök meg nem találták a fürdőbe zárkózva egy transzvesztitával. Ekkor robbant a bomba, a kéjelgésben megzavart sztár elkezdett balhézni, és amikor a biztonságiak ki akarták tessékelni, verekedést provokált.

A züllött sztár nemcsak a nők társaságát élvezi

A megtermett őrök nyilvánvaló erőfölénye dacára a felajzott színészt négy embernek kellett lefognia, és csak ezután sikerült a szó szoros értelmében kidobni az utcára.

Harrison Ford - Sztriptízcicák ölelésében

Indy egy New Yorki filmforgatás során tévedt be a kéjtanyára, két szőke, bögyös sztriptíztáncosnő társaságában. A dögös szexbombák szűk farmert és köldökig kivágott blúzt viseltek, a véreres szemű Harrison előtt mutogatva hatalmas melleiket. Egy közeli bárból, szemlátomást illuminált állapotban érkeztek. A pajzán csinibabák mindenki szeme láttára incselkedtek a sármos színésszel. Simogatták a haját, csókolgatták a nyakát, kutakodó ujjaik pedig újra meg újra bekúsztak a filmcsillag ruhája alá.

A dolog pikantériája, hogy a sztár akkoriban még nős volt, a külvilág számára boldognak tűnő házasságban élt Melissa Mathison forgatókönyv-íróval. Harrisont mindez szemlátomást nem zavarta, elmélyülten hetyegett a két bombázóval, amikor egy telefon szempillantás alatt szétrombolta az erotikus hangulatot. Menedzsere kétségbeesve hívta fel a szexklubot, és utasította a vezetést, hogy azonnal tüntessék el a színészt, mert az ajtóban a nyomát követő paparazzik várják.

A kicsapongó sztár végül bizarr módon menekült meg: a ruhatáros - egy neonáci transzvesztita - esőkabátjában és kalapjában, lesunyt fejjel surrant ki az utcára, ahol szerencséjére senki nem ismerte fel. Másnap hálálkodólevéllel ellátott ajándékkosarat küldetett a klubba, ahova bizonyára többet nem tette be a lábát.

Pamela Anderson és Tommy Lee - Szado-mazo csoportszex

A szexőrült házaspár szintén többször ellátogatott a kéjbarlangba. Egyszer egy Pamela Anderson-hasonmást is magukkal hoztak, és a részeg trió egyből egy második emeleti szado-mazo kamrába vonult, ahol Tommy Lee egymásnak háttal, egy kínzószékbe ültetve összekötözte a két bombázót, majd mindenki szeme láttára hol ütlegelte őket, hol a melleiket nyalogatta.

Egy másik alkalommal a Guns N’Roses gitárosa, Slash társaságában érkeztek, aki szintén gyakori vendég volt a klubban. A két rocker egyszerre enyelgett a szőke szilikoncsodával, később pedig kerestek egy mindenre kapható hölgyvendéget, és négyesben folytatták a hancúrozást.

Ezt is szeretjük