18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legdurvább orgiák a sztárvilágban!
Legyen a helyszín bár Hollywood vagy New York, a szórakoztatóipar központjainak mind megvannak a maguk nagyon durva sztorijai!

A Playboy Mansion orgiái

A körképet nem is lehetne jobb helyen kezdeni, mint a Playboy-alapító Hugh Hefner Beverly Hills-i villájában, amely a ’70-es években villámgyorsan hírhedtté vált a nagyon durva partik miatt.

A hatalmas, 22 szobás kúriát Hugh Hefner 1971-ben vette meg, mikor Chicagóból Los Angelesbe költözött, és berendezte mindennel, ami a vendéglátáshoz kell: bárok és játékgépek sora, uszodák, csodaszép kert, no meg hálószobák mindenfelé.

A házban rendezett féktelen orgiák hamar hírhedtté váltak. Az egyik, látogatók előtt általában zárva tartott szobában hancúrozott Elvis Presley egyszerre nyolc lánnyal, de rengeteg híresség volt rendszeres látogató az idők folyamán.

DiCaprio hat lánnyal hetyegett

- Leonardo DiCaprio, Owen Wilson és Colin Farrell néha szinte beköltöztek a villába. Nagyon durva, ami ott folyt. Leo állandóan öt vagy hat lánnyal volt, és imádott a villa kis állatkertje mellett, a bokrokban hancúrozni velük.

Colin szintén a szabad ég alatt érezte magát a legjobban, Owen is a gruppenszexre esküszik. A lányok imádták, mindenki azt mondta, hogy fantasztikus az ágyban – mesélt a helyről a két évig a kúriában élő playmate, Izabella St James.

A legnagyobb kényeztetést persze maga a ház ura, Hugh Hefner kapja: a szőkékre bukó Playboy-vezér még éltes korában is komoly bulikat rendez, bár már csak Viagrával bírja a hajszát:

- A házban élő nőknek szerdán vagy pénteken kell jelentkezniük Hefnél egy éjszakára, beleértve a titkárnőjét is. Általában 12 lányt választ ki, és visz magával a szobájába. A kivetítőkön melegpornó-jelenetek vannak, és a lányok a legkülönbözőbb módokon elégítik ki Hefnert, no meg egymást – írta könyvében egy másik korábbi villalakó.

Joan Collins és a British Open

A Dinasztia című sorozatban világhírűvé vált, most 74 éves Collinsnak 18 éves koráig nem volt dolga férfival, de ezt a hátrányt alaposan kompenzálta, mikor a filmvilágba került. Az angol színésznő még Hollywoodban is rendkívül hírhedt férfifalónak számított, méghozzá ez, ismerjük el, nem akármi.

- A számát sem tudom a pasiknak, akikkel lefeküdtem. Három évig én voltam a leghírhedtebb nő Hollywoodban. A Beverly Hills-i feleségek rettegtek tőlem – nyilatkozta egyszer.

Collins leghírhedtebb orgiáját a hollywoodiak a British Open névre keresztelték: két héten keresztül gyakorlatilag ki sem jött az ágyból, és minden napra más partnert szerzett: többek közt a fiatal Warren Beattyt és Dennis Hoppert is az ágyába fektette.

Még így sem mindenki jutott be: Dean Martint, aki az eredeti Ocean's Elevenben szerepelt, egy éjjel kizárta, és a férfi aztán hiába akart bejutni.
- Engedj be, bébi, lógsz nekem egy menettel! – döngette az ajtót Martin, de nem nyert bebocsáttatást.

A Studio 54 fénykora

A diszkó-korszak fellegvárát, New York leghírhedtebb szórakozóhelyét 1977-ben nyitották meg, és rövid idő alatt a sztárok kedvenc szórakozóhelye lett: rendszeresen itt bulizott Mick Jagger, Liza Minelli vagy a Blondie énekesnője, Debbie Harry. A vad partik, durva orgiák és az ipari mennyiségű kábítószer otthona volt, olyannyira, hogy végül a rendőrségnek kellett bezáratnia.

A klub jelképe a Holdbéli Ember volt, aki épp egy kokainos kanalat tart az orra elé – ebből nagyjából lehet következtetni a partik hangulatára. A visszaemlékezések szerint az erkélyeken gyakorlatilag állandó volt a gruppenszex, de minden helyiségben egymásba gabalyodott hírességeket lehetett találni.

A zenei producer Nile Rogers élete legjobb éjszakájának nevezte egy interjúban azt a bulit, amelyen hat lánnyal zárkóztak be a fürdőszobába, a később világhírűvé vált Alec Baldwin meg bizarr okból hagyta ott bárfiúi posztját:

- Mindenfelé ment a vad szex. Párok, fiúk, lányok, sokszor tízen-tizenketten is összegyűltek. Nekem dolgozni kellett volna, de annyira kanos lettem a látványtól, hogy nem bírtam a munkára koncentrálni. Inkább kiléptem – mesélt a Studio 54 25 éves megnyitására emlékező sztár 2002-ben.

A klubot végül 1983-ban, adócsalásért záratta be a rendőrség. Amikor lekaparták a tapétákat, nagy mennyiségű kokain és pénz került elő a falak mellől – a Studio 54 rejtett tartalékai. A szórakozóhely történetét 1998-ban filmben is feldolgozták Ryan Philippe és Salma Hayek főszereplésével.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük