Sztárok, totálisan szétcsúszva
Van, aki mindig úgy fest, mint fiatalon. Van, aki csak időnként. És van, aki bele is hal a szépségért folytatott küzdelembe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan hírességről tudunk, aki már nem egy megdöbbentő átváltozáson esett át, elég csak Britney Spears-t említeni, aki ünnepelt tinisztárból irigyelt dívává vált, majd egészen a pokol fenekéig csúszott, és most éppen azt várjuk, mikor sikerül végre végérvényesen kikászálódnia a paparazziktól nyüzsgő süllyesztőből.

Anna Nicole Smith - az elhízás után végzetes fogyókúra

De itt vannak például az Olsen-ikrek is, akik szinte a nézők szeme előtt cseperedtek bébiből ifjú hölgyekké, csak mintha a mosolyt radírozták volna le időközben beesetté vált arcukról. A most következő három híresség szintén megjárta a poklokat – és egyiküket örökre elragadták démonai.

Egy énekesnő: Janet Jackson

1986-ban még minden rendben volt Jacksonék háza tájékán: a nagytesó, Michael a következő évben dobta piacra a frenetikus sikerű Bad-et, a kicsi hugica pedig éppen a Control című albumával próbálta kontrollja alá vonni a zenevilágot.

Az olyan ütős zenék, mint a címadó dal, vagy éppen a Nasty, nemcsak zeneileg, de bombanő-ügyileg is hihetetlen magaslatokba emelték az akkor húsz éves előadót, amire a hét évvel későbbi fenomenális félpucér kép - a Rolling Stone magazin borítóján - tette fel a koronát. Nem véletlen, hogy a fénykép 2000-ben a Legnépszerűbb címlapfotó címet is elnyerte.

És aki akkor kihagyta volna a formás cickók látványát, annak mindössze négy évet kellett várnia a hírhedt Superbowl-gáláig, amikor is médiatörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi mindazok – és azért voltak pár millióan -, akik a tévéképernyők előtt, netán a stadionbéli óriás kivetítőkön követték az eseményeket.

Jackson kisasszony ugyanis élő, egyenes adásban – na ilyen, neki köszönhetően nincs is többé az USA-ban, azóta néhány másodperces késéssel megy minden közvetítés – villantotta meg frissen piercingelt és talán egy-két mérettel a korábbiaknál is nagyobbnak tűnő mellét, Justin Timberlake hathatós közreműködésével.


Két évvel később viszont – ne felejtsük, már 2006-ot írunk – már Janet Jackson is úgy festett, mint aki túlfejlett játékosként maga is a zöld gyepre lép. Ám alig csámcsogták ki magukat az emberek a túlsúlyos sztáron, ő máris, mintegy varázsütésre, visszaváltozott bombázó önmagává – vajon hogy csinálja?

Egy modell: Anna Nicole Smith

A modell és milliárdosfeleség körüli hercehurcában sokan elfelejtkeznek arról az időről, amikor a szőkeség még valóban szexistennőnek számított a szakmában. Fénykorában kétszer is szerepelt a Playboy címlapján, Claudia Schiffer után ő lett a Guess? Jeans szóvivője, és olyan ikonokhoz hasonlították, mint Marilyn Monroe és Jayne Mansfield.

1991-ben éppen egy sztriptízklubban lépett fel, amikor feltűnt a vén milliárdosnak, J. Howard Marshallnak, és hamarosan viszonyt is kezdeményeztek. Bár a férfi többször megkérte a kezét, a házassághoz először el kellett válnia Smith kisasszonynak – amit természetesen 1993-ban meg is tett, majd a válás kimondása után egy évvel hozzáment az akkor 89 éves olajmágnáshoz.

Az együttélés mindössze 13 hónapig tartott, amikor is az idős férj elhunyt. Igazán ekkor kezdődtek a problémák, hiszen az örökség körül rengeteg vita és per robbant ki, melyek legtöbbje a pénzsóvár özvegyet vette célba.


Ugyanezen évben, 2006-ban derült ki az is, hogy a színészkedéssel kacérkodó exmodell gyermeket vár, és a potenciális apa szerepére egyszerre többen is jelentkeztek titkos szeretői közül: a hölgy ügyvédje, valamint Gábor Zsa Zsa férje, és még egy volt barát, Larry Birkhead is – aki a DNS-teszt alapján a valódi apának bizonyult. Ráadásul egy tragédia is beárnyékolta a hirtelen pénzessé vált híresség életét, hiszen előző házasságából származó 20 éves fia végzetes gyógyszerkombinálás következtében hunyt el.

A támadásoktól és veszteségektől megtört és elhízott sztár teljesen a gyógyszerek és fogyókúrás csodapirulák rabjává vált, melyek végül, alig negyven éves korában, a halálát is okozták – a boncolás során 11 különféle szert találtak a szervezetében, melyek közül a legtöbbet nem is neki írták fel.

Egy színésznő: Tara Reid

A 32 éves színésznő első emlékezetes, bár rövidke alakítását a Nagy Lebowski című kultikus moziban nyújtotta, de számos más filmben is – Dr. T. és a nők, Amerikai pite – felbukkant már, nevesebb kollégái társaságában. Ám a filmek mellett sokkal fontosabb volt életében a féktelen bulizás és a mértéktelen ivászat, melyeknek köszönhetően a ’90-es évek végén többet szerepelt a bulvárlapok hasábjain, mint a mozikban. Hódításai között színészek és sportolók egyaránt szerepeltek, de állítólag forró kalandba keveredett egy mosdóban a néhai Heath Ledgerrel is.

Ami pedig a külsejét illeti, egyszer túl soványnak titulálták, egyszer meg ducinak, Puff Daddy születésnapi partiján pedig egy szerencsétlen mozdulat következtében kiszabadult bal melle a ruhájából, minekutána rögtön elindultak a spekulációk, hogy mitől is nőttek meg a cickói – 2005-ben aztán ő maga is elismerte, hogy alávetette magát szépészeti műtétnek, sőt, bevallotta - ha már lúd, legyen kövér alapon -, hogy zsírleszíváson is átesett.


A tavalyi év legkínosabb epizódját pedig nyilvánvalóan az jelentette számára, amikor szilveszterkor a chicagói Mariott hotelben rábízták a visszaszámlálás bonyolult műveletét, vagyis az éjfél előtti utolsó percet kellett volna 60-tól 1-ig, az újév kezdetéig egyesével számolnia.

Igen ám, de a hölgyikének nyilvánvaló gondjai akadtak a hátramenetben való számolással, hiszen az 57-et egyszerűen kihagyta, 20-ról pedig 10-re ugrott a nagy izgalomban, persze a jelenlévők legnagyobb derültségére.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük