A legszétcsúszottabb sztárok 2008-ból
Megdöbbentő fotókkal
Van, akinek a hírnév iszonyatos teher. Íme, egy szomorú összefoglaló azokról, akik a legnehezebben viselik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor a sztárok zseniális produkcióik helyett inkább vaskos botrányaik és szétcsúszott életmódjuk révén válnak ismertté. A népszerűség súlyát nehéz cipelni, és ez sok bájos hölgy és sármos ifjú arcán és testén otthagyta nyomát ebben az évben is. Íme, az év legzüllöttebb, legszétcsúszottabb sztárjai!

A legszétcsúszottabb tehetség

A sztárgyár idei legszomorúbb tündérmeséje Amy Winehouse története, akire a bájos kép alapján ma már rá sem lehetne ismerni.

Az egykori szépségre ma rá sem lehet ismerni

Gyönyörű hang, hírnév, alkohol, anorexia, drog, és így lett egy teltkarcsú, különlegesen tehetséges énekesnőből az idei év hollywoodi Halloween-partijainak legkedveltebb jelmeze.

A mindössze 25 éves sztár gyorsabban érte el a lejtő alját, minthogy valódi tehetségét igazán megcsillogtathatta volna: még a popszakma züllöttségi indexét vezető Cortney Love-ot is megelőzte. Amy Winehouse-szal azonban a zeneipar egy igazán jó hangú énekesnővel lett kevesebb, a híresség ugyanis már annyira szétcsúszott, hogy szinte képtelen mikrofon elé állni és énekelni.

Mindenesetre a poptörténelembe már eddigi röpke karrierjével is kitörölhetetlenül bevéste magát, sajnos azonban nem zenei tehetségével, hanem úgy, mint a sztár, aki a legrövidebb idő alatt esett a hírnév áldozatául.

Gyereksztárból botrányhős

Lindsay Lohan minden bizonnyal elért arra a szintre, amikor neve hallatán mindenkinek előbb ugrik be az alkoholizmus és a leszbikus csók, mint a film.

A gyereksztárként indult színésznő mára már inkább csak alkoholmámoros ámokfutásairól ismert. A sztárt nem egyszer kapták lencsevégre, amint Paris Hiltonnal, a haszontalan örökösnővel vetette bele magát az éjszaka forgatagába, hogy aztán rosszabbnál rosszabb állapotban kerüljenek autóba

Lindsey nem csak a nőket, a késeket is szereti

A részeg tivornyák eredménye nem egy cicivillantás és bugyimutogatás lett, sőt, ittas vezetés miatt még egy csúnya rendőrségi ügybe is belekeveredett a dús keblű híresség. Lindsey az alkoholszenvedélytől később elvonókúrán próbált szabadulni, azonban ezt követően sem került ki a lesifotósok kameráinak fókuszából. Egyre több fotó jelent meg róla és Samantha Ronsonról igen intim helyzetekben, míg végül már a sztár maga sem tagadta, hogy valami van köztük.

Tragédiából sikersztori

Az egykori bájos pophercegnőn bizony alaposan meglátszanak az élet nyomai. Britney a toplisták éléről meredek zuhanórepüléssel landolt az elmeosztályon, amikor 2008. január 3-án bezárkózott gyermekeivel, mert nem akarta átadni őket exférje jogi képviselőjének. Ezután a láthatás jogát megvonták tőle, és rehabra küldték, de tavasszal a bíróság immár engedélyezte neki, hogy újra láthassa gyermekeit.

Britney nehéz évet zárt, de mostanra már összeszedte magát

Azonban nem minden züllött sztár története ér véget tragikusan: az atyai szigor hatására az alkoholproblémákkal és komoly ideggyengeséggel küszködő sztár mostanra összeszedte magát, hajat növesztett, és újra lefogyott. A popsztár már a zenei életben is próbálkozik újra megtalálni helyét, de annyi bizonyos: a régi csillogás már megfakult, és a hamvas tinisztár sikereit már nem élheti újra a többgyerekes anyuka. Britney esete mindenesetre követendő példa lehetne a többi züllött sztár számára - ő az, aki a lejtő alján is össze tudott gyűjteni annyi erőt, hogy újra talpra álljon.

Ikernek lenni nehéz

Hollywoodban számos példa bizonyítja, hogy gyereksztárként felnőni bizony nehéz és keserű dolog. Az Olsen-ikrek vállát ráadásul duplán nyomja a teher, mert nemcsak, hogy gyerekként váltak ismertté, de még elválaszthatatlannak is tartották őket a kezdetektől fogva, és állandóan közösen filmeztek.

Mary-Kate nem csak az alkohollal, de kóros soványsággal is küszködik

Külön-külön valószínűleg soha nem váltak volna ismertté, azonban egymás mellett felcseperedve végre sikerült a maguk útjára lépni. Ashley viszonylag botránymentesen éli a nem túl tehetséges, de ismert sztárok életét, Mary-Kate ezzel szemben botrányt botrányra halmoz. A képek tanúsága szerint egykori anorexiájából sem sikerült maradéktalanul felépülnie, de étkezési zavarai mellett az alkohol is komoly problémákat okoz neki. Az elmúlt évben nem egyszer kapták lencsevégre a fiatal hírességet alaposan elázva.

Hol vagy, K.I.T.T.?

Bár többnyire a nők viselik nehezen a hírnevet és a sztárságot, bőven akadnak szétcsúszott férfiak is Hollywoodban. Míg azonban a hölgyek a hirtelen vállukra nehezedő ismertséggel küszködnek, a férfiaknak inkább az idő múlása és az ismeretlenség okoz törést. Különösen igaz ez David Hasselhoffra: a valaha volt szőrös mellű szívtipró, a homokos tengerparton szaladó életmentő, és K.I.T.T., a csodaautó boldog tulajdonosa mára a lehető legmesszebb került az egykori szexikontól.

Egyre züllöttebb az egykori sármőr

David Hasselhoff ma ittasan fetrengő, szánalmasan megvénült sztár, akinek minősíthetetlen állapotáról saját lánya tett közzé az interneten egy szomorú videót.

A híresség régóta küszködik alkoholproblémáival, ám ez után az eset után végleg elszánta magát, hogy elvonóra megy, és rendbe szedi az életét akkor is, ha már soha nem lesz címszereplő egyetlen jelentős kasszasikerben sem.

OLVASD EL EZT IS!

robbie williams lead
  • christian bale
  • mickey rourke

2009 legmegdöbbentőbb átváltozásai

Ezt is szeretjük