Törölni kellett Beyoncé fotóit a weboldalról! Ezeken a képeken borultak ki a rajongók
Beyoncé retusálatlan fotói háborút szítottak a rajongók között.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a nagy leleplezések korát éljük a sztárvilágban: nemrégiben Justin Bieber Calvin Klein-reklámján élcelődött a világ, hogy vajon mennyiben köszönhette dagadó izmait a gyúrásnak, és mennyiben a Photoshopnak. Múlt héten Cindy Crawford retusálatlan fotójával volt tele az internet, most pedig Beyoncé eredeti képei kerültek elő, melyeket 2013-ban a L'Oréal részére készítettek. És amelyeken - minő meglepetés - egy szépen kisminkelt, ám bőrhibáktól nem mentes nő arca látható közelről.

A fotókat Beyoncé rajongói weboldala, a Beyoncé World posztolta ki néhány napja, de aztán tegnap eltávolították a képeket. Nézd meg a fotókat, és olvasd el az megdöbbentő indoklást, hogy miért is vették le őket. Emellett találsz még az összeállításban más retusált sztárt is, köztük Katalin hercegnőt!

Sztárok és a Photoshop

Egy neves magazin címlapjára egy sztár sem lehet elég tökéletes a maga valójában, így alaposan megdolgoznak velük a képszerkesztők - a végeredmény pedig sokszor köszönő viszonyban sincs a valósággal. Íme, néhány példa!

Ezt is szeretjük