Megcsalta párját az énekes! Lánya született a kapcsolatból
Fotók!
Liv Tyler amerikai színésznő kilencéves volt, amikor először találkozott apjával, Steven Tylerrel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bebe Buell amerikai playmate 1976-ban találkozott az akkoriban erősen drogfüggő  énekessel, Steven Tylerrel. Az Aerosmith sztárja ekkor egy Diana nevű nővel élt kapcsolatban, ám más nőkkel is összeszűrte a levet.

Kilenc évvel később Buell a Rundgren Show-ban mutatta be először Livet Steven Tylernek, aki ekkor még nem tudott róla, hogy gyermeke született a modelltől. A kis Liv egy Aerosmith-koncerten látta meg az énekes másik lányát, Miát, és ekkor jött rá, kitől örökölte karizmatikus arcvonásait. 12 éves volt, amikor a nevét Liv Rundgrenről Liv Tylerre változtatta.

A 30 éves színésznő és Steven Tyler végül nagyon jó kapcsolatot alakítottak ki egymással, de Hollywoodban olyan sztár is akad, aki a DNS-teszt elvégzése előtt körömszakadtáig tagadta, hogy gyermeke született volna egy ismert színésznőtől. Ha kíváncsi vagy, ki ő, nézd végig a fotókat!

Nem zavarják a kamerák Gwen Stefani kisfiát

Az énekesnő kisfia, Kingston már hatéves, és elképesztően profin mozog a vörös szőnyegen bájos édesanyja mellett. Nincs ezzel másként Cindy Crawford kislánya sem, akinek már most nagyobb sikereket jósolnak, mint híres mamájának.

Te felismered, melyik csemete melyik hírességhez tartozik?

Ezt is szeretjük