Molesztálás és asszonyverés
Hiába a népszerűség, ha egy sztár vét a törvény ellen, akkor a börtönt sem úszhatja meg. Persze egy remek ügyvéd akár csodákra is képes lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyorshajtásos és ittas vezetéses történeteket ezúttal nem említjük meg, hiszen a lista túlontúl hosszú volna, és olyan sztárok nevével kezdődne, akikről egyébként is minden nap hallunk valami érdekeset. Mostani összeállításunkban inkább a zenei élet férfisztárjait állítottuk előtérbe - bármilyen meglepő, ők többnyire nagyobb kihágásokat követtek el, mint hogy alkoholos bódultságban beültek a volán mögé.

A bokszbajnokok

A 2000-es évben Eminemnek gyűlt meg a baja a végrehajtó testülettel, hűvösre küldték, mivel fegyvert fogott egy rivális banda vezetőjére, ami már önmagában gond volna, de mindezt azután tette, hogy előtte pár nappal brutálisan leütött valakit.

Bobby Brown többször is megjárta már a cellát. 2004-ben Whitney Houston bántalmazása okán került hűvösre, aki akkor még a neje volt, azonban előtte is eltöltött két és fél évet a börtönben drogügylet miatt.

Tommy Lee, a Mötley Crue dobosa mindig is híres volt forrófejűségéről, azonban egyszer annyira elvetette a sulykot, hogy feleségét, Pamela Andersont is csúnyán megverte, ezért aztán négy hónapra elzárták. Szerencsére a dutyiban töltött idő elég volt neki ahhoz, hogy lenyugodjon.

Drogüzérkedés

1967-ben Mick Jagger és Keith Richards került rendőrkézre drogügyletek miatt, miután Keith házában rajtuk ütöttek. Három hónapot kaptak, ám a Jaggerre kiszabott büntetést később semmisnek nyilvánították.

George Michael drog és alkohol hatása alatt ült autóba, ennek következtében két évre eltiltották a vezetéstől. Bizony akkor is meggyűlt a baja a rendőrséggel, amikor végleg fény derült nemi orientációjára. Egy nyilvános WC-ben kapták rajta partnerével, amit Amerikában nem díjaztak a rendőrök.

Snoop Dogg sem fért egy időben a bőrébe, és jó időre lecsukták kokaincsempészet, lőfegyverrel való visszaélés és emigrációs ügyek miatt.

Aki a gyerekeket szereti

Michael Jackson is töltött pár hónapot a börtönben pedofil-ügye kapcsán.

Bár a váddal kapcsolatosan a bíróság megállapította, hogy valótlan, az igazság valószínűleg sosem fog kiderülni, csak maga Jacko tudhatja, és persze állítólagos áldozatai, akik közül többekkel peren kívül egyezett meg.

A fenti felsorolás természetesen nem teljes, hiszen mindig van és lesz olyan híresség, akinek hiába siker és gazdagság, gyarló emberi mivoltán valahogy mégsem tud felülkerekedni.

Ezt is szeretjük