Rebel Wilson is furcsállta Meghan rideg viselkedését: sztárok, akiknek szívükbe nem lopta be magát a hercegné

Sok sztár kimondta őszintén a véleményét Meghan hercegnéről.

rebel-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné egy eléggé megosztó figura lett az elmúlt években, mindenkinek van róla véleménye. Legutóbb Rebel Wilson árulta el, milyen volt vele találkozni.

Sztárok véleménye Meghan hercegnéről

Vannak hírességek, akik nagyon kedvelik Meghant, például jó barátságot ápol Ellen DeGeneresszel, Serena Williamsszel, Priyanka Choprával, még Beyoncé is szimpatizál vele. Ennek ellenére egyes ismert emberek szívébe nem sikerült belopnia magát.

Rebel Wilson Andy Cohen műsorában árulta el, hogy miután Harry hercegék Amerikába költöztek, találkozott velük. Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak.

- Santa Barbarába mentünk, ott találkoztam Harryvel, aki nem is lehetett volna kedvesebb, de Meghan nem volt annyira laza. Nem áradt belőle a természetes melegszívűség. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hírességek, akik nem rajonganak Meghan hercegnéért.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük