Katalin hercegné klasszikus eleganciáját az ékszerei is tükrözik - Itt vehetsz te is hasonlókat!
Lélegzetelállító darabok, amelyek nőies kifinomultságot sugároznak.

sztarok-ekszerei-cover-shop
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor legkedvesebb sztárjaid a vörös szőnyegen haladnak át, és ezer oldalról villognak a vakuk, sajnos nem tehetsz mást, mint azt, hogy az újságból, a tévéből vagy az interneten bóklászva elirigyled csillogó megjelenésüket. 

Ez nem jelenti azt, hogy te ne ragyoghatnál ugyanolyan szemkápráztatóan, mint ahogy Angelina Jolie, Rihanna vagy akár Katalin hercegné. Az alábbi galériában megtalálod kedvenceid mesés ékszereit, és azt is, hol veheted meg őket potom árért. 

Szikrázó arab hercegnő

Mintha csak Jázmin hercegnő egyik nyakékét vette volna fel Keira Knightley. A színésznőt sok támadás éri, hogy nem rendelkezik telt, nőies idomokkal, de szerintünk gyönyörű, és hihetetlenül szexi. Keira Knightley mindig tudja, hogyan emelje ki nőies báját. 

keira-knightly

A képen látható, szürkés nyakláncot online tudod megrendelni a Bijou Brigitte-től,színes kristályos Szultána-nyakéket pedig a FeminaShopból, most -20%-os árengedménnyel!

Rubinlila ragyogás

Rihanna aztán ért a stílushoz, ám általában nem a visszafogottságáról híres. Az alábbi szettje azonban klasszikusan nőies. A rubin előkelővé varázsol, eleganciát, bájt és kifinomultságot csempész a megjelenésbe. Érdemes a rúzs színét is hozzá igazítani, attól vadító lesz az összhatás.

rihanna-bordo-medal

A  képen látható ékszerek is Rihannáéra hajaznak, online meg is vásárolhatod őket az alábbi linkeken:

  1. Ezüst cseppbe foglalt rubinmedál itt.
  2. Rubinlila fülbevalópár itt.
  3. Ezüstvirág alatt függő rubinmedál itt.

-20% kedvezmény a legszebb Swarovski-ékszerekre a FeminaShopban!

Használd ki a hatalmas árzuhanást, és vedd meg most a ragyogó, Swarovski kristállyal díszített ékszereket nálunk! Nyakláncok, fülbevalók, karkötők és brossok is várnak.
Megnézem az akciós kínálatot!

Promóció  

A hercegné kedvencei

Katalin hercegnét gyakran látni kereszttel a nyakában, és a brossokat sem veti meg. Hercegnéi megjelenéséhez hozzátartozik a kifinomult öltözködés, és Katalin mindig pontosan tudja, mivel tegye csillogóbbá szettjét. Ritkán látni róla olyan fotót, melyen nem lóg a nyakában valamilyen medál, ahol nem villan ki egy pár klasszikus fülbevaló, vagy ahol egyszínű kosztümjét nem díszíti egy stílusos, de egyszerű kitűző.

katalin-hercegne-kereszt

A képen látható, hófehér kristálykeresztfüggős nyakláncot itt vásárolhatod meg, a gyöngyökből és aranyból megformált, királynői brosst pedig ide kattintva éred el.

Gyönyörű mosolyhoz mesés medál

Letagadni nem lehetne, hogy Julia Roberts még ma is a világ egyik legszebb nője. Legnagyobb szexepilje - és legszebb ékszere - a széles mosolya, amely már magában ikonikussá tette megjelenését. A színésznő az egyszerűséget kedveli, nem csicsázza túl magát. Tudja azt is, mely színek állnak neki a legjobban, és azokat remekül viseli - mint ezt a smaragdzöld kristálymedált. Ez a nyaklánc nagyon jó választás, mivel a színe mindenféle haj- és bőrtípushoz remekül illik.

juliaroberts-nyaklanc

A képen olyan smaragdzöld medálokat gyűjtöttünk össze, melyek hasonlítanak a színésznő nyakláncára. Az alábbi linkeken elérhetőek:

  1. Az aranyfoglalatú zöld kristályt itt találod.
  2. A fehér kristályokkal kirakott, aranyláncon függő tengerzöld kristályt itt.
  3. A csillogó cirkóniákkal kirakott, smaragdzöld kőmedál itt rendelhető meg.

Visszafogottan elegáns

Angelina Jolie világoszöld kristályfülbevalója klasszikus eleganciát tükröz. Ragyogóvá teszi megjelenését, de nem veszi el a figyelmet a színésznő szép arcáról. Ha megtetszett, te is vehetsz hasonló fülbevalókat. 

angelina-fulbevalo

A kis, zöld négyzet alakú kristályokat itt,  a nagyobb, sötét Swarovski-fülbevalót pedig  itt találod most akciósan !

Ezt is szeretjük