Pultost vett feleségül a hollywoodi világsztár - 14 éve élnek boldog házasságban

Sztárok, akik átlagos foglalkozású nőket vettek feleségül.

sztarok-atlagos-felesegei-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hollywoodi hírességek többsége az Álomgyáron belül igyekszik házastársat találni, ugyanis úgy vélik, hogy csak egy szakmabeli értheti meg, mivel jár a sztárlét - ráadásul azt sem szeretnék, ha a pénzükért és a hírnevükért kihasználná őket valaki.

Sztárok átlagos szakmájú feleségei

Vannak azonban olyanok is, akik hagyták, hogy becsapjon a villám, és nem foglalkoztak azzal, hogy a párjuk nem híresség. Ilyen Matt Damon is, aki 2003-ban találkozott először a feleségével, Luciana Barrosóval, egy miamibeli bárban. Luciana azonban nem azért volt ott, hogy bulizzon vagy iszogasson a barátnőivel, hanem gyermekét egyedül nevelő édesanyaként éppen keményen megdolgozott a betevő falatért a pult mögött.

- Miamiban, South Beach-en dolgoztam pultosként, ő pedig éppen ott forgatott egy filmet. A felvétel után az egész stáb betért egy körre szombat este. Matt mindig azt meséli, hogy meglátott a terem végében, és csak rám világított minden fény, de ez nem így volt. Könyörgöm, egy éjszakai bár volt, fényárban úszott az egész! - mesélte Luciana nevetve a Vogue-nak.

- Sajnos egyre többen elkezdték felismerni, és egyre agresszívebben követelőztek, ami nem meglepő, mindenki elég részeg volt a bárban. Szóval Matt hátrajött, és elbújt a pult mögött, hogy nyugodtan megihassa az italát. Aztán közölte, hogy egész este szeretett volna velem beszélgetni, úgyhogy még örül is, hogy így alakultak a dolgok.

De, mivel nekem dolgoznom kellett, közöltem vele, hogy nehogy azt gondolja, hogy csak úgy ücsöröghet itt egész este - ha itt akar maradni, segítsen be nekem! Az egyik filmjében mixert alakított, úgyhogy aznap este ő keverte az italokat - mondanom sem kell, rengeteg borravalót kaptam aznap, mert mindenki az ő koktélját akarta megkóstolni. Nagyon vicces kis este kerekedett a dologból, 15 évvel később pedig még mindig itt vagyunk - tette hozzá a magazinnak adott interjújában.

Persze nem ők az egyetlen páros, akik nem hollywoodi berkekből kerültek össze - nézd meg, ki választott átlagos szakmájú párt magának!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük