A 4 legszexisebb sorozatsztár - smink és retusálás nélkül!

A tévében tökéletesnek tűnnek. De mi a helyzet, ha akkor fotózzák őket, amikor a mindennapjaikat élik?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai sorozatokban szebbnél szebb nőket bámulhat a néző, akárhányszor csak leül a tévé elé. Mintha a tengerentúlon csakis vonzó nők tengetnék mindennapjaikat, akik még akkor is csábosak, amikor kialvatlanul feltápászkodnak az ágyból.

No, de hála a lesifotósoknak, megleshetjük a bombázókat smink nélkül is, a maguk hétköznapi valójában. A látvány pedig, valljuk be, a legtöbbször bizakodással tölthet el - festék híján ugyanis a sztárok szinte nem is különböznek az egyszerű halandóktól.

Alyssa Milano - egy bűbájos boszorka

Az 1972-es születésű Milano kisasszony igazi öreg motoros már a szakmában, talán ezért is szokott már hozzá ahhoz, hogy olykor kevésbé hízelgő fotók is napvilágot látnak róla. A színésznő ugyanis mindössze 11 éves volt, amikor bekerült a Ki a főnök? szitkom stábjába - méghozzá főszereplőnek, mint a Tony Danza által alakított apa tinédzser leánykája.

Természetesen, ahogy az már lenni szokott, fiatal felnőttként igyekezett levetkőzni a jókislányos imázst. Ennek érdekében olyan filmeket is bevállalt, mint a Végzetes szenvedély, amivel valószínűleg nem szívesen dicsekedett el édesanyjának.
A kilencvenes években már a Melrose Place szereplői között élte a gazdag huszonévesek irigylésre méltó életét, de Magyarországon leginkább a Bűbájos boszorkák révén vált ismertté. Az 1998-tól 2006-ig forgatott sorozatot nemcsak a misztikus történetek miatt követték a nézők, hanem a Halliwell-lányok, közöttük Milano bája is sokakat elvarázsolt. A sorozat befejezése óta megfordult a Nevem Earl című szériában, és újabban a Ghostbusters, azaz a Szellemirtók című videojáték egyik karakterének kölcsönzi a hangját.


Bár régóta vegetáriánus, azért a pasihúst nem vetette meg soha. Karrierje során számos hírességgel összeboronálták, még Justin Timberlake-kel is járt egy rövid ideig, valamikor 2002 környékén. Emellett kétszer volt házas: Cinjun Tate énekessel 1999-ben keltek egybe - ám még ugyanabban az évben elváltak.

Második férjével, David Bugliarival pedig még szinte a mézesheteknél tartanak. Ugyanis alig két hónapja, idén augusztusban mondták ki a boldogító igent.

Jennifer Love Hewitt - egy csinos szellemekkel suttogó

Love Hewitt nevét valószínűleg még azok is ismerik, akik egyetlen epizódot sem láttak még a Szellemekkel suttogó című misztikus sorozatból. A harminc éves színésznőről ugyanis 2007-ben meglehetősen előnytelen lesifotók láttak napvilágot, melyeken nyilvánvalóan látszott, nem mindennapi fenékmérettel rendelkezik a tévében karcsúnak tűnő sztár.

Való igaz, a 2005-ben indult sorozatban Melinda Gordon megformálója szinte epizódról epizódra szélesebb csípővel és nagyobb hátsóval jelent meg, nem kis kihívás elé állítva a stylistot.

Bár akkoriban Love Hewitt igyekezett a maga előnyére fordítani a kínos esetet, és kiállt a zéróméretes hollywoodi ideál ellen, végül mégiscsak beadta a derekát. Kemény diétával és sok mozgással sikerült megszabadulnia a felesleges kilóktól, így a nálunk jelenleg a TV2-n sugárzott negyedik évadra látványosan lefogyott.


Talán a szerelemnek is lehet némi köze a változáshoz: a harmadik évad ugyanis új pasit hozott Grandview lakosai, egyben a színésznő életébe. Ennek kapcsán ismerkedett meg Jamie Kennedyvel, aki Eli James-ként ért szót a holtakkal. Ugyan még nem jegyezték el egymást, de állítólag hamarosan az is bekövetkezik.
Kevesen tudják, de Love Hewitt szintén gyereksztárként kezdte: tízévesen került a Kids Incorporated sorozatba, majd olyan tinihorrorokban sikoltozott a kilencvenes években, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron.

Eva Longoria Parker - egy csábos született feleség

Bár lesifotók százai bizonyítják, hogy smink nélkül Longoria csupán egy átlagos harmincas, a Született feleségek legfiatalabb főszereplőjét szinte minden pasis szavazás - a People-től a Maximig - a legszebb nők közé választja. Persze tény, hogy a filigrán alkatú színésznő igazi vadító bombázóvá változik, amint rákerül a smink, beállítják a haját, és dizájnerek gönceibe bújik - no, de melyik nővel ne tennének jót az ilyesfajta rafinériák?

Mindenesetre a 34 éves texasi sztárt nem nagyon zavarják a fanyalgók, hiszen fiatal kora ellenére mindene megvan, amire mások csak vágynak. Szegénységből a csúcsig jutott, néhány felejthető, helyenként kínosan B-kategóriás film - Carlita titka - után pedig bekerült az Egyesült Államok egyik sikersorozatába, melyben Gabrielle Solis szerepében immáron hatodik évada szórakoztatja a nézőket. Ennek köszönhetően olyan cégek keresték meg reklámajánlatukkal, mint a L'Oreal és a Magnum-jégkrém.


Ha pedig ez mind nem lenne elég, néhány éve megismerkedett Tony Parker kosarassal, aki azóta már a férje - még a nevét is felvette odaadó szerelme jeléül!
Ha hinni lehet a pletykáknak, elképzelhető, hogy a Broadway-n is bemutatkozik. Színre vinnék ugyanis Mariah Carey életét musicalként, és egyebek között az ő neve is felmerült, mint lehetséges főszereplő. Moziban a Foodfight!, azaz Kajacsata című animációban hallható hamarosan, valamint jelenleg is forgat: a Dias de Gracia című thrillerben egyebek között Javier Bardem testvérének, Carlos Bardemnek az oldalán láthatják a rajongók.

Ali Larter - egy démoni Hősök-szépség

A 33 éves, bájosan nyuszifogú szőkeség a divatszakmából került a mozivászonra: 14 évesen már a Ford ügynökség alkalmazásában állt, és a fél világot bejárta. A kilencvenes évek közepén kezdett benne éledezni a vágy, hogy valami mást csináljon, így Los Angeles-be ment, hogy színileckéket vegyen.

A smink nélkül is sugárzó huszonévest örömmel vetették be a filmesek, így 1997-től a kor sikersorozataiban - Szeleburdi Susan, Chicago Hope, Dawson és a haverok - kapott aprócska szerepeket. A tinihorror-őrület is beszippantotta, ezért sorra borzongatta a műfaj rajongóit olyan mozikkal, mint a Ház a Kísértet-hegyen vagy a Végső állomás-filmek. Ám az átütő sikert kétségtelenül a 2006-ban indult Hősök skizofrén Niki Sandersének szerepe hozta el számára.


Ennek is köszönhető, hogy A kaptár 3: A teljes pusztulásban rá gondoltak, mint a szexis és elszánt Claire megtestesítőjére. Játékával meg lehettek elégedve a film alkotói, hiszen jelenleg már a negyedik Resident Evil-részt forgatják.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció


Magánéletéről keveset beszél, ám annyi bizonyos, hogy nem kapkod el semmit. Hét év után idén augusztusban, egy csendes ceremónia keretén belül esküdött örök hűséget párjának, Hayes MacArthur komikusnak.
Ezt is szeretjük