Julia Roberts 10 év alatt egy percet sem öregedett! Bizonyító fotók
Sztárok, akik okosan plasztikáztatnak
6 sztár, aki szebb, mint valaha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is úgy tűnik, némely hollywoodi bombázó rátalált az öregedés ellenszerére, valószínűleg nem a rendszeres alvásnak, a sok vízivásnak és az odafigyelésnek köszönhetik, hogy 40, sőt, 50 fölött is alig vannak ráncaik - bár igyekeznek ezt elhitetni az emberrel.

Tény, kevesen vallják be a plasztikát vagy az egyéb szépészeti beavatkozásokat, holott szinte teljesen természetes, hogy az, aki a külsejével keresi a kenyerét - és a színészet is ebbe a kategóriába tartozik -, mindent megtesz a szépség konzerválása érdekében. Persze nem egy példát láttunk már arra, hogyan lehet túlzásba esni és nyakra-főre műtéteket bevállalni, amik aztán többet rontanak, mint javítanak a helyzeten.

Mindenesetre az alábbi sztárok az ellenpéldák: feltehetően mindegyikükön alakítottak ezt-azt a plasztikai sebészeten, de ez nem látszik rajtuk - üdék, ragyogóak és természetesek tudtak maradni. Az egyetlen gyanúra okot adó jel csak az, hogy az idei fotójukat egy tíz éve vagy annál is régebben készült képük mellé téve nem látszik az öregedés, sőt, mintha visszafelé forgatnák az idő kerekét. Nézd végig a képeket!

Jó és rossz plasztika

Mikor elég és mikor túl sok már a beavatkozás? Sokan nem tudják eldönteni - nézz meg néhány elrettentő példát a galériában.

Ezt is szeretjük