Rémisztő állapotban van Sarah Jessica Parker keze

Ijesztő fotóval

A szexi sorozatsztár keze jobban meglepte a rajongókat, mint legújabb mozifilmje.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokkolta a rajongókat Sarah Jessica Parker keze a Szex és New York című egész estés mozifilm vasárnap esti díszbemutatóján. A 43 éves színésznő mindkét kézfejét hatalmas, duzzadt erek hálózták be, a kiábrándító látvány pedig egyszerűen letagalózta a rajongókat.


Talán ennek tudható be, hogy a premier után Londonban több szó esett a vastag erekkel behálózott kézről, mint magáról a filmről, amire pedig hónapok óta vártak a sorozat rajongói.

A vértől dagadó, feltűnően látványos erezet, amely akár az egész végtagokat is elcsúfíthatja, egyértelműen a túlzott fizikai megerőltetés számlájára írandók, állítják az egészségügyi- és fitneszszakértők.

A négyszeres Golden Globe-díjas színésznő egyszer már megpróbálta figyelmen kívül hagyni a szigorú napi edzéstervét, mivel sokkal szívesebben járt különféle elegáns éttermekbe vacsorázni, ahelyett, hogy egy tornateremben izzadt volna rabszolgaként.

A kényelmes élet csábítása óriási volt, de az egykori táncos persze hamar belátta, hogy ez így nem mehet tovább. Azóta pedig csak még keményebben ragaszkodik a rendszeres napi edzéshez: fut, lépcsőt mászik, jógázik, de a Pilates-tornát sem veti meg.

Egy kis titok is kiszivárgott a díszbemutatón

A díszbemutató előtt Sarah Jessica Parker kedélyesen autógrammokat osztogatott, láthatóan élvezte a szereplést. Később csatlakozott hozzá Cynthia Nixon, majd a Leicester Square-en találkoztak a négyes másik kettő tagjával: Kim Cattrall-lel és Kristin Davis-szel.

A színésznők a vetítés előtt egy rövid beszédben arra kérték az 1700 fős közönséget, hogy semmiképpen se árulják el a cselekmény fordulatait május 28-ig, amikor is világszerte vetíteni kezdik majd a filmet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A magyarországi premierre sajnos június 5-ig még várnunk kell, a filmről azonban rejtélyesen annyit elárult a színésznő, hogy a megbocsátásról és a valódi, jelentőségteljes szerelem kutatásáról szól majd, ami éppen elég okot adott a találgatásokra.

Ezt is szeretjük