Susan Boyle agyvérzése után tért vissza a színpadra: a Got Talent sztárja élő műsorban vallotta be, mi történt vele

Susan Boyle az agyvérzése után lépett fel a 2023-as Britain's Got Talent döntőjében.

susan-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap este volt a 2023-as Britain's Got Talent döntője, amelyen a 2009-es évad felfedezettje, Susan Boyle is fellépett.

Az énekesnő élő műsorban vallotta be, hogy tavaly áprilisban agyvérzése volt, emiatt kőkemény munkájába telt, hogy visszatérhessen a színpadra, írta meg a Daily Mail.

Susan Boyle agyvérzése után tért vissza

A 62 éves skót énekesnő az Instagramjára is kiposztolt pár képet a fellépéséről. Az I Dreamed A Dream című dalt énekelte el, amellyel még 2009-ben híres lett. A közös produkcióban is részt vett, akkor a többiekkel a Do You Hear The People Sing? című dalt adták elő.

A fellépés után a műsorvezető odalépett hozzá, ekkor vallotta be Boyle, hogy mi történt vele még 2022 tavaszán.

- Nagyszerű érzés újra itt lenni. Azért is különleges ez az este számomra, mert tavaly áprilisban volt egy kisebb agyvérzésem, és harcolnom kellett, hogy újra visszatérjek a színpadra, de megcsináltam - vallotta be.

Bár a nyilvánosság előtt csak tegnap este beszélt először az egészségi állapotáról, ennek ellenére a szakmában köztudott lehetett, hogy mi történt Boyle-lal. Simon Cowell, a zsűri egyik tagja ezt mondta neki:

- Susan, annyival tartozunk neked, tudtam, hogy nem vagy jól, de ha valaki vissza akar térni, akkor az te vagy, nélküled nem lenne ugyanaz.

Susan Boyle otthona

Kukkants be, hol él az énekesnő!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük