Ő Tom Cruise és Katie Holmes csinos kamaszlánya - Suri tiszta apja
Suri Cruise egyre nagyobb és szebb lesz.

suri-cruise-igy-nez-ki-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Suri Cruise-ra szinte mindenki kislányként emlékszik, pedig Tom Cruise és Katie Holmes különleges nevű csemetéje már 13 éves kamaszlány.

Ilyen nagy és szép már Suri

Suri kiskorában kiköpött Katie Holmes volt, sőt, még tavaly is, mintha szakasztott mása lett volna a Dawson és a haverok című sorozat egykori színésznőjének. Mára azonban sokat változott, a kamaszkor teljesen más vonásokat idézett elő az arcán, és a friss fotóin már sokkal inkább híres édesapjára, Tom Cruise-ra emlékeztet.

Ez csak azért szomorú, mert a színész már hosszú évek óta nem látogatta meg a lányát - a válásuk után teljesen elfeledkezett a létezéséről. Ezt maga Katie Holmes is beismerte, aki közölte, hogy nagyon rosszulesett a kislánynak, hogy még telefonon is alig hívta őt fel az apja.

suri-cruise-igy-nez-ki-2019-nagy

Ennek az oka egyszerű: a válással Katie Holmes nemkívánatos személy lett a szcientológiai egyház szemében, ahogy az általa nevelt Suri is. A vallás legnagyobb szószólója és az egyházuk leghíresebb tagja pedig nem engedheti meg magának, hogy "szupresszív személyekkel" (így nevezik a szcientológiai egyház által kitagadott, egykori tagokat - a szerk.) érintkezzen, így bármennyire fájó pont volt számára, lemondott a lányáról.

Suri ennek ellenére remekül megvan, okos és gyönyörű nagylány lett belőle, és az apaképe is megvan Jamie Foxx személyében, aki már öt éve az édesanyja párja.

A sztárcsemetét legutóbb a New York-i Rose Center előtt kapták lencsevégre, éppen a Természettudományi Múzeumba igyekezett a dadusával. A stílusos leányzó ezúttal is kitett magáért: egy krémszínű, népi motívumokkal díszített ruhában sietett a múzeumba.

Ő Suri féltestvére, Isabella

Kevesen tudják, de Tom Cruise-nak van egy közös lánya Nicole Kidmannel - nézd meg, hogy néz ki most Isabella!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük